З Чернівецької області відправили чергову групу призовників

З Чернівецької області відправили чергову групу призовників

16.04.2015, 23:58

Сьогодні, зі збірного пункту Чернівецького обласного військового комісаріату, що знаходиться в райцентрі Кіцмань, для проходження строкової військової служби до лав Збройних Сил та інших військових формувань України, у ході призовної кампанії «Весна – 2015», направлено чергову партію новобранців у кількості 46 осіб. 

-         Цього дня відправлено дві команди, - повідомив тимчасово виконуючий обов’язки заступника обласного військового комісара по роботі з особовим складом – начальник групи по роботі з особовим складом та громадськістю Чернівецького обласного військового комісаріату майор Віктор Дзьомбак. – 19 та 27 юнаків з Буковини скеровано у міста Київ та Чернігів, відповідно,  для проходження військової служби у підрозділах  МВС України та Державної спеціальної служби транспорту.

Як зазначив офіцер, виконання  завдання щодо комплектування строковиками Збройних Сил та інших силових структур України проводилося організовано, відповідно до плану.

Традиційно отець Юрій благословив юнаків на ратну службу та окропив їх свяченою водою.

Загалом протягом двох місяців призовної кампанії «Весна – 2015» до лав Збройних Сил та інших військових формувань України з Чернівецької області буде відправлено 480 призовників.

 Підполковник Сергій Берець, Західний регіональний медіа-центр МО України.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цинізм сьогодення дійшов до того, що живих хлопців ми вже запросто називаємо "черговою партією". Це що гарматне м,ясо? Може хоч з поваги до їхніх матерів варто думати не тільки кишенею, але й головю і серцем. Мало нам Чурая, який називає мобілізованих на війну на сході не інакше як "ресурсом".

avatar

чергова партія?

17 квітня 2015 11:49