Ющенку треба йти в монастир, а не на чолі списку, - представник ВО 'Свобода' в Чернівцях

Ющенку треба йти в монастир, а не на чолі списку, - представник ВО "Свобода" в Чернівцях

06.09.2012, 22:08

Після того, що зробив Ющенко - убив віру людей у самих себе, свої сили, здав Україну він мав би в монастир піти, щоб замолювати гріхи, а не балотуватися до парламенту на чолі списку, - заявив під час прес-конференції у Чернівцях заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» з політичних питань Андрій Мохник.

Проаналізуйте самі, хто в його списку. Наприклад, шестеро депутатів Верховної Ради України від УНП. Двоє з них, на знак лояльності, були делеговані до владної більшості, коли проголосували за призначення Миколи Азарова прем'єр-міністром України. Їх виключили з фракції? Навпаки - взяли до передвиборного списку "Нашої України". Тому цей проект - звичайна  передвиборча технологія Партії регіонів, завдання якої відщипнути якийсь відсоток від опозиційних партій. Щоправда, зважаючи на рейтинг самого Ющенка та політичної сили, список якої він веде до парламенту, вони разом зможуть відщипнути в опозиції не більше 0,1 - 0,2 % голосів виборців.

Такий результат - наслідок зради, яку вчинив Ющенко, коли сів за стіл переговорів з бандитами. Ці люди. в тому числі Янукович, вже давали свідчення про свої злочини, а він повернув їх до політичного життя, підписавши меморандум. До речі, це також хороше застереження від "тушкування" представниками нинішньої опозиції. Навряд чи її лідери не розуміють, що з їхнім рейтингом буде те саме, що з Ющенковим, якщо депутати, яких вони приведуть у парламент знову стануть "тушками" партії влади.

Веб-сайт цього зображення
ukrcenter.com

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дуже прошу не показуйте більше це рило
avatar

Баба Параска

06 вересня 2012 21:02