Юлія Тимошенко: звіти влади абсолютно не відповідають реальності

Юлія Тимошенко: звіти влади абсолютно не відповідають реальності

12.05.2017, 21:00

Публічного звіту уряду Володимира Гройсмана в сесійній залі Верховної Ради скоріш за все не буде. Але навіть якщо він пролунає, то це буде викривлена інформація про «рожеву реальність», яка буде протилежна дійсності.

Про це лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила в ефірі телеканалу «ZIК».

Окрім того, Юлія Тимошенко розкритикувала дії спікера Андрія Парубія, який перешкоджає розгляду постанови про відставку уряду Гройсмана, яку ініційовала фракція «Батьківщина».

Нагадаємо, що 14 квітня поточного року, попри спротив керівництва парламенту й особисто спікера Верховної Ради Андрія Парубія, фракція «Батьківщина» виконала свою обіцянку й добилася реєстрації постанови про визнання діяльності уряду Гройсмана незадовільною. На свою чергу очікує реєстрація проекту постанови про відставку прем'єр-міністра та його Кабміну.

Відзначмо, що за рік діяльності уряду Гройсмана Україна:

1.     посіла перше місце в світі за рівнем корупції та шахрайства серед країн, що розвиваються;

2.     посіла перше місце серед найбідніших країн Європи та стала однією з найбідніших країн в світі;

3.     увійшла до ТОП-10 світу серед найнебезпечніших для життя країн;

4.     увійшла до ТОП-15 світу серед країн, в яких найтяжче вести бізнес.

 Юлія Тимошенко також з жалем констатувала, що світ шокований рівнем корупції в Україні і навела висловлювання посла ЄС в Україні Хюґа Мінґареллі, який, перебуваючи нещодавно у Львові, наголосив, що «кілька людей перетворили Україну в банкомат». А також лідер партії «Батьківщина» процитувала слова президента Литви Далі Грибаускайте про те, що «корупція в Україні завдає шкоди більше, аніж навіть війна на українській території».

Юлія Тимошенко закликала вірити в Україну та її майбутнє, «об’єднатися і пліч-о-пліч, якнайшвидше усунути корумповану та абсолютно безглузду владу».

 http://ba.org.ua/zviti-vladi-ne-vidpovidayut-realnosti-yuliya-timoshenko/

1