Юлія Тимошенко висварила Петра Кобевка, а потім попросила вибачення

Юлія Тимошенко висварила Петра Кобевка, а потім попросила вибачення

03.11.2018, 12:35

Лідер партії ВО Батьківщина Юлія Тимошенко заявила, що Служба безпеки України влаштувала пікет із провокаціями у Чернівцях за вказівкою Петра Порошенка.

Про це політик сказала сьогодні на прес-конференції у Чернівцях.

Вона заявила, що "слава Партії регіонів не дає спокою Петру Порошенку". Нардеп заявила, що за його вказівкою сьогодні в Чернівцях "справжні бритоголові тітушки" з СБУ влаштували пікет під приміщенням медіа-центру Belle Vue, в якому відбувається її прес-конференція.

Тимошенко вважає, що СБУ "замість того, щоб захищати Україну на сході, влаштувала такі провокації".

У Чернівцях лідерка політичної партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко різко відреагувала на запитання місцевого журналіста Петра Кобевка про те, що її партія захопила владу на Буковині.

Як передає кореспондент molbuk.ua, це сталося сьогодні під час прес-конференції у медіа-центрі Belle Vue.

Зокрема, шеф-редактор газети "Час" Петро Кобевко задав народній депутатці запитання щодо місцевих представників "Батьківщини", які працюють в обласній державній адміністрації.



Кобевко заявив, що область фактично "обезголовлена", оскільки депутати відправили у відставку міського голову Чернівців Олексія Каспрука, а голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук написав заяву на звільнення, яку згодом затвердив Кабмін. Він сказав, що фактично голова облради Іван Мунтян та партія "Батьківщина" наразі є відповідальними за ситуацію в Чернівецькій області.

"Навіть поліція сьогодні підпорядковувалась Івану Мунтяну (мається на увазі затримання групи осіб, які влаштували пікет проти Тимошенко на вулиці Ольги Кобилянської, - авт.). І за тарифи, і за ціни, і за все, що робиться до виборів, напевно, лягає відповідальність на партію "Батьківщина", - сказав журналіст, задавши запитання, чи може підтвердити Тимошенко, що на Буковині керує її партія.

На це політик відреагувала різко та емоційно, звинувативши Кобевка у маніпулятивності. 

"Ну це ж страшно. Страшно, що головний редактор газети глибоко не розуміє того, як розподіляється влада в Україні, глибоко не розуміє, хто за що відповідає. І зараз ви задаєте запитання, вибачте мені будь ласка, але з глибоким нерозумінням того, як функціонує держава. Як ви можете доносити людям інформацію?", - сказала Ю. Тимошенко.

Вона додала, що журналіст мав намір і бажання принизити її як лідера партії "Батьківщина", та заявила, що Мунтян не має стосунку до підняття тарифів.

"Я вас дуже прошу поважати і себе, і мене, і задавати адекватні запитання", - додала Тимошенко.

Після цього Кобевко вступив у суперечку з нардепом, на що Тимошенко попросила віддати мікрофон журналісту.

Через кілька хвилин Тимошенко знову звернулася до Петра Кобевка та попросила в нього вибачення за свою різкість.



"Вибачте мені, будь ласка. Я не хотіла вас образити", - сказала лідерка "Батьківщини".

Нагадаємо, у Чернівцях правоохоронці затримали групу учасників пікету, яка з провокативними плакатами  про те, що на Буковині партія “Батьківщина” служить Румунії,  “Громадянин Румунії Мунтян – новий курс Тимошенко”, “Вітаємо московську зозулю на Буковинському віче” на вул. Кобилянської зустрічала лідера ВО Батьківщина Юлію Тимошенко. Між активістом партії "Побратими України" Сергієм Качмарським та представником "Батьківщини" Володимиром Григорчуком виник словесний конфлікт через цей пікет. 



Відео: Олег Тудан/Facebook

На місце проведення акції прибув автобус правоохоронців. Приблизно 15 співробітників спецпідрозділу затримали учасників акції, забравши їх до автобусу.

Джерело: molbuk.ua

Фото: Андрій Романцов. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

"Після цього Кобевко вступив у суперечку з нардепом, на що Тимошенко попросила віддати мікрофон журналісту". Ця фраза неоднозначна. Як очевидець, уточнюю, що прес-секретарка Мар'яна Антонюк узяла мікрофон із рук Петра Кобевка, резонно вважаючи його час вичерпаним, і передала молодій журналістці, не зрозумівши, що Юлія Володимирівна просить повернути мікрофон Кобевкові. Вона двічі сказала: "Віддайте мікрофон. Віддайте мікрофон", - маючи на увазі віддати Кобевкові.

А відповівши на питання журналістки, Ю. Тимошенко знову звернулася до Кобевка, якому ще добряче всипала, та це дрібниця в порівнянні з тим, як дісталося того дня від неї Петрові Порошенкові на прес-конференції, а потім на Соборній площі.

 

avatar

В. Козьмик

04 листопада 2018 10:46

Вибачення за різкість свідчить про високий рівень культури, моралі і духовності у майбутнього Президента України - Юлії тимошенко!

avatar

04 листопада 2018 20:02

   Cмотрите видео о нападении Мунтяна и его группы поддержки (нуворишей-бандитов) на активистов, мирно протестовавших на ул. О. Кобылянской

 У Чернівцях пікет проти Тимошенко розганяли з кулаками активісти та очільники місцевої "Батьківщини" (ВІДЕО)

     Уже сам факт, ПРОТИВОЗАКОННОГО физического воздействия на оппонентов является: 

   1. В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ, ПОЛИТИЧЕСКИМ БЕСПРЕДЕЛОМ и прямым доказательством     "демократических" (в кавычках!) устоев нуворишей-бандитов из партии Тимошенко. Среди которых бизнесмен-строитель Григорчук. На видео чётко видно, как этот беспредельщик, пользуясь своим природным телосложением (шкаф ростом под 190 см) и силой отбирает плакаты. Более того, в это аморальное действие включился и безграмотный во всех отношениях Мунтян. Так что, на смарку полетело заступничество Юли за Ивана против выпада Кобевко на прессконференции.

   2. Доказательством очередной тупости И. Мунтяна, тоже подключившегося к драке (порушення громадського порядку! - ст. 173 КУпАП), является то, что его пытается и оттягивает от греха подальше какой-то мужик (возможно приехавший с Тимошенко).

   3. Не активисты нарушили общественный порядок, а Тимошенковцы. Сами же активисты, в соотвествии ст. 39 Конституции Украины, МИРНО выражали своё отношение к деятельности партии "Батьківщина" и к самой Юлии Владимировне. 

    4. Я думаю, что после случившегося Тимошенко кусает свои локти за идиотские вывороты, ограниченного интеллектом (IQ) Мунтяна. Ой, теперь уже нелегко будет лидеру "Батьківщини" отмазаться от той пакости, которую подбросил ей Иван.

    5. Я считаю, что у, так называемых, "правоохранителей" НЕ БЫЛО НИ ОДНОГО ЗАКОННОГО ОСНОВАНИЯ ЗАДЕРЖИВАТЬ АКТИВИСТОВ! Ни один суд не привлечёт их к ответственности!  Более того, призываю активистов немедленно подать коллективное заявление в полицию за нападение на них группы неизвестных и известных граждан по ч.2 ст. 296 УКУ (групповое хулиганство)

    6. Теперь видно, что может ждать Украину, если к власти придут такие, как Григорчук, Мунтян и им подобные –

                                 ДЕМОКРАТИИ НАСТУПИТ ПОЛНЫЙ ГАПЛЫК!!!

 

   Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХст., Академія громадянина (095-474-37-54)

avatar

Правозащитник

04 листопада 2018 23:05