Юлія Тимошенко: Влада під виглядом «реформ» здійснює геноцид української нації

Юлія Тимошенко: Влада під виглядом «реформ» здійснює геноцид української нації

02.06.2017, 19:43

Влада, під виглядом «реформ», здійснює геноцид української нації.

Про це лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила в ефірі телеканалу «NewsOne».

Юлія Тимошенко зазначила, що те, що зараз робиться, – це не реформи! Це потужне цинічне заробляння грошей на сімейних бюджетах українців. Вона пояснила, що вигоди від так званих «реформ» отримує купка людей, а саме: президент, керівництво парламенту, уряду і лідери головних олігархічних кланів України. Всі вони стали вже мультимільйонерами та диктують, як країні жити далі.

Юлія Тимошенко зазначила, що «Батьківщина» не підтримуватиме зміни до кодексів, які зараз внесені владою до Верховної Ради, адже вони через борги за житлово-комунальні послуги дозволяють відбирати житло та без відома громадян списувати кошти з їхніх банківських рахунків.

Окрім того, вона зазначила, що «Батьківщина» ніколи не проголосує за макулатуру, яку президент називає судовою реформою, бо це не реформа, а намір Порошенка підпорядкувати собі всю судову систему.

Також, Юлія Тимошенко звернула увагу на той факт, що земля сільськогосподарського призначення продається тільки в тих країнах, де слабо розвинута влада. А розвинені країни навпаки, збільшують частку державної власності на землю, скуповуючи її у приватних власників. Вона нагадала, що президент заборонив «Батьківщині» проводити збір підписів за проведення Всеукраїнського референдуму щодо заборони продажу сільськогосподарської землі. Тому «Батьківщина» разом з Асоціацією фермерів та приватних землевласників України, почала збирати підписи за Всенародний референдум проти розпродажу землі.

Юлія Тимошенко закликала людей не бути байдужими до майбутнього України та підтримати збір підписів проти продажу землі.

 

1