Юлія Тимошенко: вірте, любіть, творіть добро і прощайте

Юлія Тимошенко: вірте, любіть, творіть добро і прощайте

05.05.2013, 06:11

Привітання Юлії Тимошенко із святом Воскресіння Христового

- Майже дві тисячі років християнський світ відзначає свято світлого Воскресіння Христового! І кожного разу Великдень переживається християнами заново.

Знову в наших серцях воскресає Син Божий, знову відроджується Весна, знову цвітуть вишні та яблуні.

Великдень - це свято оновлення, свято чистоти і радості. Люди йдуть до церкви, родини збираються за святковим столом, бажають щастя і добра ближньому. Такі, здається, прості та непомітні речі, але вони дуже важливі і необхідні кожній людині, бо все це і є життям! Цінуйте і шануйте кожну мить, даровану Господом нашим! Ми існуємо в цьому світі, на цій Землі, бо потрібні Йому, бо Він любить і береже нас!

Я хочу, щоб сьогодні світ став хоча б трішечки добрішим і чистішим. І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми. Вірте, любіть, творіть добро і прощайте. Це - наша місія. Це - місія людства.

Христос воскрес!

Зі святом вас, мої дорогі!

Юлія Тимошенко,
Харків

1


КОМЕНТАРІ (4)

Спасибі Ю.В. Ми молили Господа в світлу воскресну ніч, щоб він допоміг Вам скоріше вийти на волю. Ми чекаємо Вас. Слава Ісусу Христу, слава Україні!

avatar

Батьківщинівець

05 травня 2013 12:36

Бачив як Яценюк приїхав в Чернівці на акцію "Вставай, Україно!" автомобілями вартістю ~ 90тис $. ВО "Батьківщина" завжди славилася продажністю, міська та обласна ради Чернівців повні "ТУШОК" - ці вибори були у 2010році. У Верховній Раді (2012р.) також постійно ряди "ТУШОК" поповнюються. Як попередники, так і Яценюк продавали місця в прохідному списку за гроші. Люди на мітингах говорять, що Мунтян розвалив Чернівецьку Батьківщину. Але я думаю, що люди самостійно тікають, бачачи та оцінюючи всю ситуацію в цій організації.

avatar

Віктор

05 травня 2013 13:06

Пане Вікторе, при чому міліція, як грім корову вбив. Таке й ваше.  Інформація - вітання з світлим святом Воскресіння нашого Спасителя.   P.S.  до вашого відома Мунтян в області  не розвалив, а навпаки,  після продажного Гасюка і Віщук, оновив та  сформував дієвий актив, який живе, працює і бореться за визволення свого лідера - Ю.В. Тимошенко.

avatar

05 травня 2013 20:05

Господи, своїм поромислом відкрий врата вязниці і випусти на волю безневинно засуджену диявольським судом вірну тобі, Господи, рабу Юлію. То є  для нашої України княгиня Олоьга! Сотвори чудо, Господи.

avatar

Михайло

07 травня 2013 11:18