Юлія Тимошенко йде у Президенти (+враження від з’їзду голови Заставнівської міської «Батьківщини»)

Юлія Тимошенко йде у Президенти (+враження від з’їзду голови Заставнівської міської «Батьківщини»)

24.01.2019, 11:41

Високий рівень підготовки зїзду ВО «Батьківщина», на якому Юлію Тимошенко висунуто кандидатом у президенти, відзначають як його учасники (партійці, симпатики «Батьківщини», запрошені гості), так і політексперти, політологи і політтехнологи.

Своїми враженнями від з’їзду на своїй сторінці у фейсбук поділилася голова Заставнівської міської парторганізації ВО «Батьківщина»  Юлія Дупешко-Джус:

«Найкращим місцем для святкування 100-річчя Дня Злуки України та формування візії майбутнього нашої держави, на мою думку, був Форум Єднання (22 січня, Палац Спорту, м.Київ). Мала за честь бути присутньою на ньому.

Кілька тез, які, сподіваюся, змусять замислитись і Вас:

1.Україна проходить випробування зброєю. З нами правда - з нами Бог, а там , де Бог, там завжди перемога! 
2. Юлія Тимошенко - єдиний політичний кіборг в Україні
3. У Юлії Володимирівни є чіткий покроковий план змін у державі, який створювався не політиками, а експертами у ході дискусій.
4.Тільки у Юлії Тимошенко є дружня, загартована роками випробувань команда однодумців-членів партії 
5.Росія - це агресор. Крим та Донбас повинні бути повернутими в лоно України найближчим часом. У Донбасі буде новий мирний аеропорт імені Кіборгів
6.У Тимошенко є успішний досвід боротьби з нашим внутрішнім ворогом - олігархами та корупцією і є політична воля для цих дій в подальшому
7.Гарантіями дієвості на посаді Президента України Ю.Тимошенко є її привселюдне зобов’язання: «Якщо за 100 днів я не зможу показати вам очевидні результати, я просто піду з президентського посту.»
8. Наявний сильний пул у міжнародній співпраці на засадах партнерства

Водночас залишається для мене таємницею: чому дехто з українців ніяк не хоче зрозуміти, що Юлія Тимошенко як Президент України потрібна нам значно більше, ніж Юлії Володимирівні саме президенство? Президентські вибори 2019 року - це останній шанс не для неї, а для нас, українців, мати справжню державу та гідне життя в ній, мати Велику Україну взагалі!

На мою думку, це велике щастя для українців мати людину з таким баченням, досвідом та здатною йти на самопожертви заради загального блага українського народу та України як Юлія Тимошенко. Вона давно значно вище всіх трендів у політиці, Юлія Володимирівна сама їх задає. 

Тож єднаймося, браття та сестри, у тренді Нового курсу України на чолі з Юлією Тимошенко! В єдності - наша сила! Весна обов’язково переможе!

P.S. Для всіх феменісток: гуртуймося, щоб нарешті в Україні також була жінка Президент».

Заставна-Київ-Заставна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мунтян проголосував за висування Юлії Тимошенко кандидатом на пост Президента України

На фото: Буковинська делегація на з'їзді у Києві.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

КОМЕНТАР ПОЛІТОЛОГА:

 На символізмі дати з’їзду та інших деталях зупиняється у своєму коментарі політтехнолог Олег Постернак:

«22 січня – справді символічна дата. Спершу зауважимо, що у цей день 1918р. Центральна Рада в Києві проголосила незалежність України. Це перша спроба отримати самостійність для української нації. Однак тоді вона була задавлена російсько-більшовицькими військами. Через рік – 22 січня 1919 р. – відбулось підписання Акту Злуки двох українських держав – УНР та ЗУНР в одну єдину. У таких складних умовах народжувалась та відстоювала своє право існування на політичній мапі світу перша Українська республіка. Однією з причин втрати єдності та державності у той час була відсутність ефективного політичного лідера, діяльність якого би спиралась на народну підтримку.

З нагоди Дня Соборності, через 100 років, 22 січня 2019 року відбувся Форум Єдності, на якому були присутніми біля 10 тисяч представників громадянського суспільства. Тут були науковці, інженери, працівники аграрної сфери, молоді та творча еліта. Захід благословив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, який закликав помолитися Господу та висловив сподівання, що форум «буде служити інтересам Української держави та народу».

Зрозуміло, що у 2019 році перед Україною постають нові виклики. І наразі країна вступила у вирішальну фазу президентських виборів. Питання хто очолить націю наступні 5 років, за якими правилами буде жити суспільство, який економічний курс має обрати нова команда – з огляду на історичні помилки та успіхи – постають з особливою актуальністю. Тому не дивно, що учасники Форуму висловили свою підтримку політику, який довів свою спроможність об’єднувати націю та боротися за справедливе майбутнє – Юлії Тимошенко.

Слова підтримки та привітання учасникам Форуму та Юлії Тимошенко пролунали з боку колишнього генерального секретаря НАТО Андерса Фог Расмуссена, президента Європейської народної партії Жозефа Доля, колишнього Президента Грузії Міхеіла Саакашвілі та навіть відомого у світі письменника Паоло Коельо. Очевидно, що світова демократична спільнота сприймає лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко як європейського демократичного політика та покладає на неї надії на подальшу інтеграцію України у ЄС та НАТО.

Виступ самої Юлії Тимошенко на форумі вразив своєю душевністю та емоційністю. Ми звикли сприймати її як відповідального державного менеджера та фахового економіста, а тому образ вдячної матері та дружини став справді приємним відкриттям. Тимошенко подякувала всім своїм соратникам, згадала багаторічну роботу фракції «Батьківщина» зразка 2007 року, не оминула добрим словом мітингувальників із наметового містечка під Печерським судом, «пост №1» – людей, які чергували під вікнами колонії. Під час виступу Тимошенко визнала, що робила помилки, але намагалася їх виправити.

Комплексна програма Юлії Тимошенко, як відомо, носить назву «Новий курс» і включає у себе п’ять стратегічних напрямків: нова стратегія безпеки, новий економічний курс, народна Конституція, нова соціальна доктрина та нова молодіжна політика. Чи буде виконана вона? А ви думаєте у Тимошенко є вибір, враховуючи, що через шість місяців після перемоги має бути нова парламентська кампанія і до її старту потрібно вийти з першими результатами? Бо інакше – це нове розчарування виборців.

Зниження цін на газ і відсотків на кредити, зменшення податків, запровадження мікрокредитування для молоді та середнього класу, обов'язкового медичного страхування, корекція аграрної політики, референдум за новою Конституцією, нова виборча система - це тільки побіжний список тих швидких і ефективних рішень, які потрібно буде здійснити. «Велика Україна - це моя мета, від якої я не відступлюся ані на крок! Саме тому я балотуюся сьогодні у президенти», - так сформувала своє завдання Тимошенко на Форумі.

Відновлення територіальної цілісності нова влада доб'ється, на думку Тимошенко, через посилення дипломатичного фронту, розширення переговорів до формату «Будапешт плюс» та створення модерної української армії за стандартами НАТО. Окрему частину свого виступу Тимошенко присвятила темі будівництва армії та боротьбі з корупцією в системі оборони. Тимошенко запевнила, що як головнокомандувач «не розглядатиме війну як прибутковий бізнес». Також пообіцяла у майбутньому перейменувати Донецький аеропорт на «Аеропорт імені кіборгів». Частина воїнів АТО, серед яких були славетні «кіборги», публічно підтримала висунення Тимошенко у Президенти, а один з них навіть присвятив їй вірш та назвав єдиним «кіборгом» серед політиків в Україні».

1


КОМЕНТАРІ (8)

Дивилась з*їзд від початку і до кінця просто на одному диханні… Душевно, щиро, чесно…Емоції переповнювали за переглядом..уявляю, які враження отримали присутні..я ніколи  не була ні в якій партії, але “Новий Курс” Батьківщини – це курс моїх думок, бажань, мрій для України! Це і моє бачення майбутньої держави у всіх сферах. З цими відчуттями і приходить думка, що я вже є частинкою Батьківщини! Мою думку розділяють всі мої друзі, без перебільшення… Тому, ця поважна команда йде вірним шляхом. Молодь хоче бачити президентом людину, яка незламно боролась і бореться за всіх нас. Я щиро чекаю Вашої перемоги, Юліє Володимирівно. І ми в цьому Вам допоможемо.

avatar

Михайлюк Аня

24 січня 2019 16:23

Як же хочеться, аби надія українців на мирну і доступну для комфортного життя країну була реалізована... 

"Велика Україна - це моя мета, від якої я не відступлюся ані на крок!" - Сильні слова сильного лідера! Мурашки по шкірі від її виступу на з*їзді.. Шалена підтримка. Це авторитет світового масштабу. Ніхто інший не впорається з нинішньою невтішною ситуацією в країні крім неї. 

Велика віра в Батьківщину! З вами Бог і з вами люди !

avatar

Ніна Куліш

24 січня 2019 16:34

Вона все життя доводить, що служить інтересам Української держави та народу, доводить свою спроможність об’єднувати націю та боротися за справедливе майбутнє. Відкриває очі українцям, що вони можуть жити значно краще і не миритися з олігархічними махінаціями!

Та в кінці кінців, хто як не вона ??? Я нікому не вірю! Міняти шило на мило не збираюсь! Ляшки , Порошки, Зеленські - збрід непотребу і обману, що женуться явно не за спасінням України. Якби ще люди не були настільки дурними і продажними....з одного боку хотять низьких цін, комуналок і високих зарплат, а в той же момент вибирають не майбутнє, а миттєву вигоду ( гречку-шмечку і тд) 

Вірю, що гречок вже набрались і повмикають мізки

Нам потрібна Юля 

!!!!

avatar

ДимаДимас

24 січня 2019 16:40

Юлечка, Наша красавица. Умница! Только она сможет изменить страну ! Столько лет боролась с олигархией, поэтому и не допускали ее к власти, но все изменится в этом году!)

avatar

Маринка

24 січня 2019 17:09

Колишній Генсек НАТО спростував інформацію про підтримку Юлії Тимошенко у президентських виборах. Про це Андерс Фог Расмуссен заявив в інтерв'ю телеканалу Прямий. Він підкреслив, що записав звернення до всіх без виключення учасників виборчих перегонів, в якому закликав політиків - продовжувати шлях реформ і євроінтеграції. Раніше в подібну ситуацію з легкої руки штабу Юлії Тимошенко потрапив бразильський письменник Пауло Коельо. Його цитата з'явилася в агітаційному відео кандидатки. Пауло Коельо роз'яснив журналістам, що це інтерв'ю давав набагато раніше, а нині ні про яку підтримку не заявляв.

avatar

Колишній Генсек НАТО і Пауло Коельо не пітримують Тимошенко

24 січня 2019 18:21

А який це ще козел каже. що вони не підтримують? Вони просто конкретно з цього приводу не висловлювались, і політтехнологам дробаним не треба було підтасовувати, підводячи таким чином нашу зіронку під монастир!!

avatar

Антон

24 січня 2019 22:21

Потрібні зміни! Геть олігархат!

avatar

михель

24 січня 2019 22:22

Більшості виборців відомі передбачення екстрасенсів, астрологів і ясновидящих, що зміни на краще відбудуться в нас коли державою буде управляти жінка. Цілком очевидно, що з жінок, які нині претендують на посаду президента, обраною може бути лише Ю.В.Тимошенко. Хочеться, щоб ці зміни побачили теперішні виборці, а не аж їх діти чи навіть онуки

avatar

Виборець

25 січня 2019 20:15