Юлія Сафтенко не складатиме депутатський мандат

Юлія Сафтенко не складатиме депутатський мандат

13.03.2018, 19:11

Юлія Сафтенко залишиться позафракційним депутатом Чернівецької міської ради. Про це вона повідомила у заяві про вихід з фракції "Народного контролю" на ім'я Чернівецького міського голови Олексія Каспрука. 

- Не зрадити собі, не зрадити власній совісті, не зрадити людям, які повірили, - пояснила своє рішення Юлія Сафтенко.- Вочевидь це для мене найголовніший іспит у житті. Тому публічно коментую своє наступне рішення - вийти з фракції Народний контроль у ЧМР. Принципово вийти і стати позафракційною, а не здати мандат. Оскільки багато людей віддали за мене на виборах свої голоси. Підвести їх - я не маю права.

- Назову 3 головні причини свого рішення. Перша: один з членів фракції НК поставив підпис за секретаря мр, в опозиції до якого НК перебував задовго до того як зайшов у міську раду. Це принципово. Друга: на передостанній сесіі під час голосування за програму «Комфортне місто» принципово голосувала «за», одна з фракції , бо вважаю іти проти громади неприпустимо. На моі переконання підтримати людей , колеги з НК мене в той день так і не почули. Третя: вчорашнє голосування за звернення щодо неоднозначної ситуації в Києві 3 березня. Я проти застосування насильства до мирних людей, але і проти спекуляцій на користь одного політика. Тому я принципово утрималася. Відтак зачепили мою людську гідність - Михайло Шморгун (людина Романа Ванзуряка) написав на моїй сторінці ганебний пост з образами.

- Зневажати себе за мою позицію, я не дозволю. Фракція знає про моє рішення, натякнули на війну зі мною. А я хочу миру в міській раді та в нашій Україні ! Життя , я тебе люблю !!! - пояснила свою позицію депутат

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлію Сафтенко виключили з рядів «Народного контролю»

Довідка. Сафтенко Юлія Костянтинівна - депутат Чернівецької міськради, була обрана на місцевих виборах у 2015 році як перший кандидат від політсили "Народний контроль".

 

1


КОМЕНТАРІ (6)

Тварина 

avatar

13 березня 2018 19:35

який абсурд!

avatar

Юля

13 березня 2018 19:37

Які голоси за вас віддали?? Про що ви говорите?? Якби не були першою в списку, ніхто б про Вас і не знав!!! Ганьба!!!

avatar

Олександр

13 березня 2018 19:39

За рахунок Сафтенко, на її імені , бренді борця за справедливість, наркоконтроль подолав прохідний відсотковий барьєр, за рахунок чого пріхлєбатєлі ввійшли в міську раду. Тепер вони виключають її з партії. Ганьба такій партії та її членам, тепер вони можуть з чистою совістю всупати в фракцію рідне місто, ніхто з фракції їм не буде заперечувати. Маленька жінка сильніша, стійкіша осіб чоловічої статі. Молодець.

avatar

БРАВО!

13 березня 2018 19:43

Завжди підтримував Народний контроль! І 100% він зайшов в міську раду не через Сафтенко... там є сильні, молоді і амбіційні хлопці за яких Чернівчани віддавали свої голоса, і не помилились в цьому!!! Я до цього ж часу не розумію як вона могла бути першим номером , мені кажеться за неї взагалі ніхто не голосував !!!!!

avatar

Олег

13 березня 2018 19:59

Юля дівчинко, ти ніхто! І голоси давали не за тебе, а за партію(з якоЇ тебе виключили) 

avatar

Юра

14 березня 2018 10:43