Йти в одну коаліцію з «Рідним містом», це все одно, що іти в одну коаліцію з «партією регіонів», - Юлія Сафтенко

Йти в одну коаліцію з «Рідним містом», це все одно, що іти в одну коаліцію з «партією регіонів», - Юлія Сафтенко

04.11.2015, 17:58

Перший номер виборчого списку політичної партії "Народний контроль" до Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко переконана, що йти в одну коаліцію з "Рідним містом" у Ратуші це "все одно, що йти в коаліцію з партією регіонів".

 Про це вона написала сьогодні на своїй сторінці наFacebook.

 За її словами, сьогодні перед кожною з демократичних політичних сил, які потрапили до Чернівецької міської ради, стоїть нелегкий вибір: або створювати коаліцію з «тушками» та «регіоналами», які пройшли в раду під брендом «Рідне місто», та відкинути Чернівці на 5 років назад, або створити проєвропейську більшість в міськраді, яка буде працювати для чернівчан, а не для місцевих олігархів-"смотрящих". Кожен виборець має розуміти, що коаліція з «тушками» і «регіоналами» – це плювок їм в обличчя. Іти в одну коаліцію з «Рідним Містом», це все одно, що іти в одну коаліцію з «Партією регіонів».

 Ті демократичні політичні сили, які підуть в одній упряжці з «тушками» та "ригами", зрадять своїх виборців. Команда «Народного контролю» не буде іти в одну коаліцію з «Рідним містом» в міськраді, і закликає представників всіх демократичних сил не йти на переговори з «тушками» і «регіоналами», які просто зневажають чернівчан. Уже нарешті пора відтягнути «свиней від корита», тим більше, що всі можливості для цього є, - заявляє Юлія Сафтенко.  

 БукІнфо (с)

Читайте також: Іван Мунтян прокометував можливість створення коаліції з «Рідним містом», представникам якого закидають підкуп виборців (+ВІДЕО)

1


КОМЕНТАРІ (4)

СафтенкУ - Козлова-2, або ж гібрид Козлової із Калмиковою)) 

avatar

У міськраді - павлиноуткоёж

04 листопада 2015 17:17

Ура! Юля Сафтенко попала в стадо свиней. Тепер і вона біля корита.

Ще палець об палець не вдарила щоб вддячити виборцям за довіру і собі туди ж. Покажи себе, а потім каркай.

avatar

Чернівчанин

05 листопада 2015 10:07

Нехай Сафтенко краще розповість про своїх депутатів - таких як Петришин, який разом зі своїм батьком проректором ЧНУ розпилювали бюджет університету (в тридорога продавали університету компютери і периферію, кантовари через свою фірму Німфа) потім джипики собі купили!!!

avatar

Сафтенок

05 листопада 2015 16:15

  Стаття 358. Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів

 

1. Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, приватним нотаріусом, аудитором чи іншою особою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, і який надає права або звільняє від обов'язків, з метою використання його підроблювачем чи іншою особою або збут такого документа, а також виготовлення підроблених печаток, штампів чи бланків підприємств, установ чи організацій незалежно від форми власності, інших офіційних печаток, штампів чи бланків з тією самою метою або їх збут -

караються штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Примечание: необлагаемый минимум доходов граждан в уголовных производствах на сегодняшний день составляет 609 гривен. 100х609=60900 (шестьдесят тысяч девятьсот гривен!).

Сафтенку накануне выборов подделала свой паспорт (изменила в нём свою фамилию на Сафтенко), с целью скрыть свою румынскую национальность и для общественности представлять себя в роли ПАТРИОТКИ-УКРАИНКИ.

Сначала ТВК, по данной подделке паспорта, направил материалы для разбирательства в милицию. А несколько позже административный окружной суд по данному делу принял отдельную ухвалу и направил её в прокуратуру и милицию. Скорей всего, данные сведения уже внесены в ЕРДР и открыто уголовное производство по ч. 1 ст. 358 УКУ. Где-то, через месяц Сафтенку будет объявлено подозрение, а затем, следователь направит обвинительный акт в суд.

Даже, если мера ответственности судом будет назначена в виде штрафа, то, всё равно, у Сафтенку будет судимость за совершение уголовного преступления и, таким образом, сразу же после вступления в законную (юридическую) силу судебного решения она на основании Закона о местных выборах тут же будет лишена депутатского мандата. И не сможет балотироваться в любой орган власти до погашения судимости (как минимум, лет 5!).

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.  

 

 095-474-37-54                 [email protected] 

avatar

Геннадий Геков

07 листопада 2015 20:44