Яценюк розповів, що зробив для Чернівців у період свого прем’єрства

Яценюк розповів, що зробив для Чернівців у період свого прем’єрства

05.11.2018, 22:25

Лідер політичної партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк розповів, що він зробив для Чернівців у період свого перебування на посаді прем’єр-міністра України.

Як повідомляє molbuk.ua, про це політик заявив у передачі "Зрада/Перемога", яка сьогодні вийшла в ефір на телеканалі ТВА.

Він зазначив, що у 2014 році, коли Яценюк заступив на посаду глави уряду, він з командою працював у першу чергу для всієї України, яка перебувала на межі розпаду.

"Щодо того, що зробили для Чернівців. В першу чергу в 2014 році робили для країни. Ну уявіть, якби в 2014 році прем’єр-міністр Яценюк займався тільки Чернівцями. Сказали би: слухайте, та що це за прем’єр-міністр? Йди десь працюй в районну раду, чи в міську раду. Ставай там, бери роскаль, щось копай. А державою хто буде займатися? Тобто, 2014 рік - це було питання не одного міста, а питання всієї України. Виживання держави, вона на межі розпаду", - сказав Арсеній Яценюк.

"Потім ми вже почали соціально-економічний розвиток, я тоді придумав так званий митний експеримент. Придумали перевиконання митниці відправити на будівництво доріг. З’явилися вже гроші, стимул", - сказав екс-прем’єр.

"Потім ми з Володимиром Гройсманом провели децентралізацію. Це все події 2014-15 року, коли гроші з Києва відправили у міста, в тому числі і в місто Чернівці. Потім уже пішли проекти по медицині, по освіті, бо вже з’явився трохи жировий запас, щоб щось тратити. А так як ми були – що в холодильнику державного казначейства щур повісився, бо не було що їсти, – то звичайно, що, в першу чергу, треба було займатися країною, а потім уже займатися областями", - зазначив політик.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. Деньги с таможни идея Саакашвили , поддержал и реализовал президент Порошенко. Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Знающий

06 листопада 2018 00:52