Яценюк хоче вже вибирати президента

Яценюк хоче вже вибирати президента

12.02.2013, 22:15

Лідер парламентської опозиції Арсеній Яценюк вважає, що країні потрібні дострокові вибори - президентські та парламентські.
"Політична криза з’явилася не в стінах Верховної Ради, а в стінах адміністрації президента і кабінету президента", - заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк у вівторок, 12 лютого. Про це повідомляє прес-служба "Фронту змін".

Арсеній Яценюк нагадав, що голова фракції ПР заявив про можливість дострокових виборів до Верховної Ради. "Україні необхідні дострокові вибори – але одночасні президентські та парламентські. Адже політична криза, спровокована сьогодні в парламенті, з’явилася не в стінах Верховної Ради, а в стінах адміністрації президента і кабінету президента".

"Якщо президент Янукович до цього готовий, адже ми до цього готові протягом останніх трьох років", - зазначив голова фракції "Батьківщина".

"Не виключаю, що ця політична криза закінчиться саме достроковими президентськими і парламентськими виборами", - наголосив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, що вчора під час прес-конференції в Чернівцях, одним з можливих варантів розвитку подій у Верховній Раді  депутати від опозиції Федорук і Бурбак назвали штурм президії депутатами більшості.

1