Яценюк, Бурбак, Гройсман, Аваков, Кличко зустрілися на параді з нагоди Дня незалежності України у Києві

Яценюк, Бурбак, Гройсман, Аваков, Кличко зустрілися на параді з нагоди Дня незалежності України у Києві

24.08.2018, 15:09

Сьогодні День нашої Незалежності. День, який покоління українців вимріяли та відвоювали. День, коли ми дякуємо всім, хто вкладає в Україну свої сили, інтелект, хто боронить її на передовій та примножує її славу, - йдеться у привітанні з нагоди свята Арсенія Яценюка. 

- Ми відзначаємо це свято під час війни. Це війна за свободу і право самим визначати свою долю. Ми не дали себе зруйнувати у 2014-му, коли було найтяжче, і не дозволимо цього вже ніколи.

Наш Фронт намагались зламати. Але ми виявились значно сильніші і розумніші, ніж здавалося ворогу. Ми вміємо працювати і твердо знаємо, куди йти далі.

І баланс зрад і перемог складатиметься на нашу користь. Україна обов’язково переможе. З Днем Незалежності! Слава Україні! - побажав Арсеній Яценюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Бурбак: Ми все ще боремось за незалежність і цілісність України. Але ми переможемо!

День Державного прапора України Бурбак святкував у Чернівцях і Хотині (ОНОВЛЕНО)

- Гордий за наших бійців. Вони зробили й роблять для України найбільше. Без їхньої самопожертви реформи й безвіз не мали б жодного сенсу. Наше військо – опора Української державності, - прокоментував військовий парад у Києві Арсеній Яценюк

На фотоНародний фронт дружня команда і ми робили, робимо і будемо робити усе від нас залежне, щоб наша держава була сильною і незалежною. Гарний парад, надихає на нові перемоги ! Зі святом, Україно!

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Вдруге повторюю, що Кличко, мабуть, випадково потрапив в цю "шайку-лєйку". А ю.черней, п.бурбак, таки для вас старається...

avatar

Юрій

25 серпня 2018 15:00

Майбутні фігуранти однієї кримінальної справи

avatar

Бельмондо

25 серпня 2018 15:27

Особенно спортивно смотрится бурбак.Мускулистый.

avatar

Бодибилдинг

25 серпня 2018 21:36

Не пперестаю удивляться  Писяю. Это уродливое чмо никто, а лезет без вазелина в экран. Чувак, ту ебя рейтинг доверия как у любого с улицы -1%. Возьми любого прохожего с улицы и поставь на выборы, будет такой же рейтинг как у тебя.

Писяй, лучше застрелись своей кулей. Тебе ж Аваков дал ствол, вот и застрелись . 

avatar

Сева

26 серпня 2018 03:18