Якийсь дуже знайомий голос вчить, як у Чернівцях захоплювати кінотеатри. Василь Забродський впізнав голос

Якийсь дуже знайомий голос вчить, як у Чернівцях захоплювати кінотеатри. Василь Забродський впізнав голос

13.11.2012, 15:05

У Facebook та на youtube.com (http://www.youtube.com/watch?v=wWHxgCkIK_Q) сплив цікавий аудіозапис, на якому якийсь дуже знайомий голос вчить, як у Чернівцях захоплювати кінотеатри. На youtube.com його завантажив користувач під ніком vitalij myhajlishyn. На своїй сторінці у Facebook його також оприлюднив  відомий "віртуальний опозиціонер" Іван Трач. Користувачі, які скопіювали його, додають до аудіозапису свої коментарі. Серех них, зокрема, є такий: у мене три запитання. Перше - до УМВС в Чернівецькій обл., друге - до УСБУ в Чернівецькій обл., третє - до Прокуратури Чернівецької області. ......??? Всі три мають одну суть: що відбувається в місті Чернівці?

Пропонуємо увазі читачів черговий витвір невідомого месника. Відеоколаж, який супроводжує аудіозапис, вочевидь, є випадковим набором фотографій. Будь-яке співпадіння з реальними людьми — абсолютно випадкове, або ж є плодом вашої фантазії. Хоча якщо хтось все таки впізнає свій голос на записі www.buknews.com.ua готовий оприлюднити також і його (їхні) думку з приводу висловлених на аудіозаписі думок.

Журналіст Василь Забродський розмістив коментар під цією новиною, в якому фактично визнав, що така розмова була.  Зважаючи на обіцянку BukNEWS надати слово всім, хто впізнає свій голос на плівці, ставимо цей коментар в основне тіло новини:

 Ця розмова справді була. Але навіть не спеціалісту добре чути, якщо хочеш почути, як фрази вирвані з контексту. А перглянувши букінфо, будь-хто може переконатись, мова йде про окремі фрази.

Тепер по суті розмови.

Ще будучи депутатом, у минулому скликані довів: комунальне підприємство ПАРАЗИТУЄ на бюджеті. На сьогоднішній день к-тр О.Кобилянської (тов. Сіті-фільм) за 10 років оренди приніс до бюджету 2 млн 120 тисяч грн. орендної плати. К-тр «Чернівці» при цьому за ці ж 10 років ОТРИМАВ з бюджету майже мільйон грн., не давши ані копійки до бюджету. Виникає запитання: для чого утримувати підприємство, яке потребує тільки доплат з бюджету? Прокопьев, теж будучи депутатом, входив в одну з комісій, і прекрасно знав про все це.

У розмові про «кіпіш»: ще три роки тому комісія на чолі з депутатом Проніним довела, що я правий. Коли цю інформацію довели Федоруку і я запропонував щось робити – відповідь була: не треба КІПІШУ до виборів. Пройдуть вибори - розберемось. Опісля виборів Федоруку було не до цього.

Про розважальний комплекс: навіть у розмові чути, що мова йде про додаток ДО КІНОТЕАТРУ. Пропоную сходити до будь-якого кіно-комплексу в Києві і ви переконаєтесь, що паралельно з кінопоказом існує безліч міні-атракціонів. А в «Ультрамарині» навіть кегельбан і більярд. Хіба погана ідея інвестувати кошти в такого роду кіно-комплекс? Але бюджет ніколи собі не дозволить цього зробити. Саме ж підприємство буде не в змозі. І навіть обладнання цифрове тільки продовжить агонію.

І про власний інтерес Прокопьева: саме в цій розмові звучала пропозиція Прокопьева про 10 тисяч доларів, які я мав заплатити йому за сприяння. (Незрозуміло чим він міг посприяти? манія величі?) Саме моя обіцянка подумати і спонукала директора комунального підприємства до співпраці з конкурентом( тобто мною). Крім цього, він ВИМАГАВ зарплату 2 тисячі доларів і залишити на роботі ДВОХ його дівчат. Про колектив він не думав. Тільки про власні інтереси. До речі, влітку з однією зі СВОЇХ ДІВЧАТ він відвідав Одеський кіноярмарок. З якою метою, і чому за кошти підприємства? Адже ярмарок потрібен тим, хто сам формує репертуар? У к-трі «Чернівці» репертуар формується київським дистриб’ютором, який КОРИСТУЄ комунальне підприємство, а воно йому ще доплачує. Але це окрема тема.

В.Забродський

PS. На цьому своє спілкування на тему кінотеатру припиняю. Зайнятий я , готую програму про «продавців повітря» на «Добробуті». Ніколи мені з лазером-русланом спілкуватись.

 Загадковий користувач мережі під ніком "Іван Трач" впродовж кількох місяців дратує своїми коміксами місцеву владу. У своїх креативах Трач іронічно подає різні події та явища, які відбувають у ратуші та "будинку з левами". Журналісти і чиновники задаються одним питанням: "Хто ж він – цей загадковий "Іван Трач"?".

У листуванні з журналістом molbuk.ua про себе віртуальний опозиціонер говорити багато не захотів.

"Я Іван Трач. Усе. За останні дні у дискусіях про те, хто я, називалися прізвища практично усіх журналістів, які хоч колись критикували чи критикують владу. Інший варіант - ображений чиновник, якого або звільнили, або утискають. Третє - чиєсь замовлення, яке реалізує якась рекламна агенція чи політтехнологічна контора. Ще був варіант, що я сам радник міського голови, який у такий спосіб намагається розкладати яйця в два кошики. Крім того, Трач – це колективна праця людей у тому плані, що то один, то інший журналіст, чи просто небайдужий "підкидає" ідею чи фотку цікаву", - пише опозиціонер у Facebook.

Іван Трач каже, що з’явився "для того, щоби ті, хто при владі думали, що мелють і що роблять".

1


КОМЕНТАРІ (4)

З боку його безпардонна поведінка більше скидалася на рейдерське захоплення Хтось згадав, «і він хотів бути мером Чернівців», що прозвучало як невдалий жарт. Але якщо у Василя Івановича не знайшлося підтвердження його звинувачень, то у Руслана Прокоп’єва таки є аудіо запис розмови з Забродським, на якому останній не криючись говорить про свої наміри, як кажуть, без купюр.

avatar

То видно оце мала на увазі Росинська, коли в СС написала:

13 листопада 2012 11:19

І оце є той нібито високий рівень нашої еліти? Вкрасти державне або комунальне? Чувак, а що ти зробив сам на рівному, а не вкраденому місц? Оце така вся наша влада й держава. Жах!!! Зливайте воду, козли.

avatar

Небеса

13 листопада 2012 14:27

avatar

Василий Забродский

13 листопада 2012 14:42

Брехня твоя рано чи пізно випливе Вася!  Не жити тобі брехуну в Чернівцях з такою славою!!!

avatar

Петро

13 листопада 2012 15:33