'Якщо я заявлю, що йду на вибори, то Верховна Рада їх точно не призначить', - нардеп Микола Федорук

"Якщо я заявлю, що йду на вибори, то Верховна Рада їх точно не призначить", - нардеп Микола Федорук

11.02.2013, 21:17

Так жартома відповів на питання про те, чи братиме участь у виборах Чернівецького міського голови народний депутат Микола Федорук. Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua. Сьогодні під час спілкування з журналістами депутат повідомив, що 8 лютого в парламенті зареєстровано постанову про вибори в Чернівцях міського голови. Депутати від опозиції, які внесли проект, пропонують призначити вибори мера 2 червня. А про форму своєї участі у виборах екс-мер пообіцяв повідомити щойно Верховна Рада проголосує за їх проведення.

Авторами постанови значаться депутати Федорук, Бурбак, Ванзуряк, Зелик і Петренко.

Судові позови Миколи Федорука щодо незаконності його усунення з посади на перешкоді процесу, переконаний він сам, не стануть. Микола Федорук запевняє, що як тільки він погодився працювати в парламенті, то одразу всі його попередні позови щодо поновлення на попередньому місці роботи не мають більше юридичного сенсу. Адже суміщати парламентську роботу з якоюсь іншою депутату не дозволяє закон. Було би бажання призначити вибори - все інше не перешкода. А такого бажання у владної більшості, схоже,  немає.

Боротися за перевибори чинного складу міської ради Микола Федорук пообіцяв іншими, не депутатськими засобами.  Проте розголошувати їх поки що не захотів. Водночас порадив своїм опонентам - не розслаблятися!

1