Депутат Кобевко та Обшанський з Інспекції благоустрою викликали поліцію: якщо черепиця нічого не варта, куди ж вона зникає?! (ОНОВЛЕНО)

Депутат Кобевко та Обшанський з Інспекції благоустрою викликали поліцію: якщо черепиця нічого не варта, куди ж вона зникає?! (ОНОВЛЕНО)

25.06.2016, 13:46

Депутат Ольга Кобевко знову привернула увагу до проблеми раритетної черепиці в обласній лікарні. 

Начальник інспекції з благоустрою Чернівців Сергій Обшанский також висловив занепокоєння з приводу цієї ситуації. Він звернувся до чиновників міської ради з відповідною пропозицією. 

Володимир Середюк Ірина Карімова Олена Пушкова робоча група прийняла рішення, але не виконується!

Хто заробляє на спадщині Чернівців? Хто персонально має понести покарання? Чесно не розумію, що коїться?

Прошу терміново вживати заходи, бо в такому темпі піля вихідних нічого не залишиться !!!

 

"Різниця в один тиждень..."  Фото оприлюднила депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко. "Фото зроблене щойно, просто мене не було тут тиждень. Поки не будуть притягнуті хоч хтось до відповідальності, то відчуття безкарності їм дозволить і далі гвалтувати наше місто ...." - прокоментувала своє фото Ольга Кобевко. 

 На місце події викликали поліцію. Прибула також начальник відділу з охорони культурної спадщини Олена Пушкова. Очікують на приїзд начальника управління капітального будівництва Чернівецької ОДА Олександра Пуршаги. 

 Департамент ЖКГ має забезпечити піддонами і вивезти залишки черепиці на зберігання до відомства Пуршаги. Вже  сьогодні! - розповів Сергій Обшанський

 

Перше фото сьогодні, друге - в травні. Третє фото - зникла купка черепиці, - прокоментувала наступні три фото депутат Ольга Кобевко. - Працівникам поліції керівник установи каже, що зникла черепиця викладена поверх цієї купи (перше фото).

Історію питання читайте тут.

Раритетну черепицю з обласної лікарні досі досліджують (ФОТО)

Закиди Ольги Кобевко на адресу обласної лікарні у розпродажі старовинної австрійської черепиці "Авто-майдан" вважає безпідставним

В обласній лікарні, з даху якої розпродали старовинну австрійську черепицю, замітають сліди оборудки, - джерело

1


КОМЕНТАРІ (3)

А що там робить лікарка в робочий час. Ми вже біля години її чекаємо. За що їй платять зарплату. Ми пишемо скаргу в департамент

avatar

Пацієнт

25 червня 2016 16:44

Лікарка там працює в інфекційному відділенні, і все бачить, а Ушакову варто хоча б з інфекційного відділення прибрати усі мертві душі.

avatar

Пиши, пиши

25 червня 2016 23:18

певне вже хоче кобевко стати головним лікарем обласної лікарні

avatar

123

26 червня 2016 16:26