Як виглядає реванш: з одного боку колишній опоблоківець Папієв, БПП-шники Білоцерківець та Палатний і 'ударівець' Кличко'

Як виглядає реванш: з одного боку колишній опоблоківець Папієв, БПП-шники Білоцерківець та Палатний і "ударівець" Кличко"

15.07.2019, 19:51

Міський голова Києва Віталій Кличко таємно зустрічався з нардепом "Опозиційного блоку", екс-головою Чернівецької ОДА Михайлом Папієвим.

Про це йдеться у передачі журналістських розслідувань "Українські сенсації", яка вийшла в ефір на телеканалі 1+1. 

Журналісти зафіксували, як в елітному ресторані у центрі Києва Папієв із якоюсь жінкою їв суші. Ближче до вечора народний депутат проводить свою супутницю, а сам швиденьку кудись іде. Далі журналісти йдуть за Папієвим. 

За дивним збігом, за п’ять хвилин у ту саму арку заходить людина, дуже схожа на мера Києва Віталія Кличка. Коли з’явиться нардеп БПП Дмитро Білоцерківець, стане ясно, це був точно Кличко, адже вони – друзі.

"Схоже, ці солідні люди зібрались разом повечеряти. Це унікальні кадри – за одним столом у закритому VIP-залі наступає той самий реванш: з одного боку колишній опоблоківець Папієв, БПП-шники Білоцерківець та Палатний і "ударівець" Кличко", – йдеться у сюжеті.

Щойно журналістів помітила охорона, Кличко покидає заклад через парадний вхід.

Пізніше журналісти намагались отримати коментарі від Папієва та Кличка, про те, чому вони зустрічалися, однак фігуранти розслідування відмовились що-небудь коментувати.

Журналісти нагадали, що Михайло Папієв – один із старожилів "Опозиційного блоку", і є дуже наближеним до олігарха Дмитра Фірташа. Нардеп їздив до нього на день народження, і навіть на судове засідання у Австрію.

Джерело:  molbuk.ua





1