Як Федорук з Бурбаком на «Обнова-фест» фестивалили (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як Федорук з Бурбаком на «Обнова-фест» фестивалили (ФОТОРЕПОРТАЖ)

16.06.2019, 17:09

Народні депутати України Микола Федорук та Максим Бурбак приєдналися до сотень чернівчан, які завітали сьогодні на цьогорічний етно-духовний фестиваль «Обнова-фест».

- З великим задоволенням відвідав цьогорічний етно-духовний фестиваль «Обнова-фест», що відбувається у Музеї просто неба у Чернівцях. Вже в 11-й раз. Дуже приємно, що традиція проводити цю подію, котру започаткувала чернівецька молодь, так міцно прижилась у нашому місті, - поділився враженнями від побаченого Максим Бурбак. - Це чудово, що такі заходи, які сповідують християнські цінності, а також популяризують любов до України, відбуваються у Чернівцях. І коли вперше відкривали «Обнову-фест», ми вже тоді розуміли та вірили, що цей фестиваль стане щорічним, а традиція його проводити буде певною окрасою для Буковинського краю. Зі сцени фестивалю привітав усіх буковинців з днем медичного працівника, а також Днем батька – святом, яке цьогоріч вперше відзначається на офіційному рівні. Усіх буковинців закликаю їхати на Кемпінг! Тут дуже весело!

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

 Колегу підтримав народний депутат України Микола Федорук. 

- У цей особливий день відвідав відомий чернівецький фестиваль “Обнова фест”. 11 років тому, коли започатковувався захід, ми не знали чи він приживеться. А він, насправді припав до душі та серця кожному християнину. Завдяки цьому, Чернівці вже понад десятиріччя мають чудове свято, яке збирає у Музеї під відкритим небом не тільки жителів міста, а й гостей з різних куточків України. Вітаю усіх з Святою Трійцею! Бажаю кожному з нас щастя, здоров’я та миру, - побажав Микола Федорук. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

жулики у вишиванках з бажанням знов попасти у ВР

avatar

Сатана

16 червня 2019 17:25

Як ці скотиняки хотять знову нас обдурити і потрапити до ВР....

avatar

Дьордій

16 червня 2019 18:52

Дьордій це завше шось дурне! Недарма й народна приказка гласить: Не будь дьордієм!

avatar

Мигай Дьордію

16 червня 2019 22:49

и когда ети пи_____сы уже канут в лету или поедут в сокиряны в тюрьму не с визитом а посидеть?

avatar

Ян

17 червня 2019 15:35