Я готовий, якщо вибори Чернівецького міського голови будуть призначені, - Олексій Каспрук

Я готовий, якщо вибори Чернівецького міського голови будуть призначені, - Олексій Каспрук

04.11.2013, 13:21

Керівник опозиційної фракції "За батьківщину" в Чернівецькій міській раді Олексій Каспрук прокоментував на суті речей перспективи призначення виборів мера Чернівців. 

Ведуча: питання до обидвох гостей: Уявіть, що Верховна Рада на наступному тижні все ж таки призначить вибори чернівецького міського голови. Чи готові Ви сьогодні до того, щоб особисто балотуватися на цю посаду?

Олексій Каспрук: дуже пєчально, але я переконаний, що Верховна Рада скоро не призначить вибори. Сьогодні заяву про складання повноважень міського голови написав мер Одеси, тобто фактично вже шість обласних центрів не мають законно обраних голів. Але, якщо вибори будуть призначені, наша політична сила висуне достойну кандидатуру. Я готовий, чи хтось буде з інших моїх колег, ми будемо плідно працювати на благо громади.

Ростислав Білик: не знаю будуть вибори чи не будуть, у нас є рішення фракції, у нас є рішення партії. Думаю, що депутати і члени Партії регіонів на політраді повинні визначити найкращу кандидатуру, яку б вони всі могли підтримати і щоб вона була дійсно достойно представленою на виборах міського голови – чергових чи позачергових. Тому я особисто за себе ніяких коментарів давати не можу. Є партія, є депутати, які повинні прийняти це рішення.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ

 

1