'Я чудово знаю, який обсяг лісу Західної України виходить через Ренійській порт в Одеській області, і яка частка 'Свободи' з кожного кубометра лісу', - регіонал

"Я чудово знаю, який обсяг лісу Західної України виходить через Ренійській порт в Одеській області, і яка частка "Свободи" з кожного кубометра лісу", - регіонал

29.04.2013, 03:40

Народний депутат з фракції Партії регіонів Ігор Марков заявляє, що ніколи не подасть руку лідеру "Свободи" Олегу Тягнибоку, і називає його соратника Ірину Фаріон "фанатиком".

Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому".

"Та ну, взагалі ця божевільна якась. Це караул! Зрозуміло, у тебе там якісь свої закидоно, але чого ти приходиш в дитячий садок і калічиш психіку дітей?! Як це може робити здорова людина? Знаєте, є таке слово "фанатик" - це дуже небезпечний стан. Ось вони і є фанатики.

Я не почув жодного аргументу з їхнього боку відносно якогось шляху виходу. Вони розповідають про українську мову і про вишиванки, а краще б зайнялися економікою своїх областей. Ми їх годуємо сьогодні, ці дотаційні області. Хлопці, припиніть вирубувати ліс. Я чудово знаю, який обсяг лісу Західної України виходить через Ренійській порт в Одеській області, і яка частка "Свободи" з кожного кубометра лісу", - підкреслив регіонал.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Одна брехня, як завжди без фактів. Вступайте до ВО «Свобода» і побачите які там капітали.  Мені cоромно читати таку дурню на сайті, який належить Чернівецькій Батьківщині.

avatar

Віктор

28 квітня 2013 22:33