'Вирок про ув’язнення Януковича за держзраду на 13 років набув чинності. Вибите рішення про скасування заочного арешту не допоможе', - Арсеній Яценюк

"Вирок про ув’язнення Януковича за держзраду на 13 років набув чинності. Вибите рішення про скасування заочного арешту не допоможе", - Арсеній Яценюк

17.11.2020, 18:17

Рішення апеляційного суду про скасування заочного арешту Януковича не допоможе. Вирок про його ув’язнення за держзраду на 13 років набув чинності, – наголосив у своєму Facebook прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк, пише пресслужба партії.

Він нагадав, що двічі свідчив у суді по справі про держзраду Януковича: «Всі потуги його холуїв з юридичними дипломами ввести суд в оману і виправдати державного злочинця провалились».

«І ось несподівано московська колона вибила рішення про скасування заочного арешту», – підкреслив лідер «Народного фронту».

«Не допоможе. Вирок про ув’язнення Януковича за скоєння державної зради на 13 років набув чинності», – наголосив Арсеній Яценюк.

1