«Вирішив насолити»: Бешлей пояснив, що Каспрук не дає йому відремонтувати на проспекті тротуари для пішоходів

«Вирішив насолити»: Бешлей пояснив, що Каспрук не дає йому відремонтувати на проспекті тротуари для пішоходів

16.06.2020, 22:05

Ремонтні роботи на проспекті Незалежності в Чернівцях ще не завершені – капітального ремонту очікують ще тротуари.

Про це директор департаменту житлово-комунального господарства міста Володимир Бешлей повідомив сьогодні в ефірі Першого Буковинського.

Він пояснив, що у перший день свого повернення на посаду запропонував профінансувати 30 мільйонів гривень через те, що на проспекті "є ряд робіт, які необхідно виконати".

"Проспект Незалежності ще не завершений. Там ще є ряд робіт, які необхідно виконати. Плюс в цю вартість входить капітальний ремонт тротуарів. Тобто, як бачите, дорожня частина проспекту є гарною, європейською. А не треба забувати про пішоходів. І це було проведене коригування проектно-кошторисної документації. Ці роботи – по капітальному ремонту тротуарів – якраз передбачені", – сказав головний комунальник Чернівців.

Він додав, що не прогнозував такої реакції на свою пропозицію від міського голови Олексія Каспрука, який через пропозицію Бешлея вирішив відсторонити його від посади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каспрук буде розслідувати порушення Бешлея під час ремонту проспекту Незалежності

"Ні, не прогнозував, і навіть не очікував цього. В цій сумі є частина робіт, компенсація за фактично виконані роботи підрядника на проспекті Незалежності. Через те, що пан Каспрук свого часу замовив недолугий проект, там не були проведені вишукувальні роботи, не проведена геодезія і геологія, то багато в тому проекті речей не було враховано. Такі елементарні речі, як, наприклад, ухил дорожнього полотна...", – повідомив посадовець.

Бешлей додав, що з підрядником, який проводив ремонтні роботи на проспекті Незалежності досі не розрахувалися. Водночас керівник департаменту ЖКГ заявив, що своїми діями Каспрук вирішив "насолити" Бешлею.

"Це черговий привід Олексія Каспрука фактично мені "насолити". Він хотів мене звільнити, йому не вийшло. Тепер він визначив такий надуманий привід – відсторонити Бешлея, бо потрібно завершити ремонт проспекту. Повна нісенітниця, брехня. Я не дивуюся цинічності пана мера", – сказав посадовець.

https://molbuk.ua/

1