Вирішення багаторічної проблеми з паркуванням, автомобільними заторами і занедбаністю землі - Іван Мунтян назвав позитивні наслідки передачі землі кардіологічного центру

Вирішення багаторічної проблеми з паркуванням, автомобільними заторами і занедбаністю землі - Іван Мунтян назвав позитивні наслідки передачі землі кардіологічного центру

13.09.2019, 12:28

12 вересня 2019 року, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана МУНТЯНА відбулось перше пленарне засідання 33-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання. 

- Сьогодні облрада дала зелене світло для вирішення багаторічної проблеми з паркуванням, автомобільними заторами і занедбаністю земельних ділянок між двома лікарнями по вулиці Героїв Майдану, - розповів Іван Мунтян. - Передали з балансу на баланс землі кардіологічного центру. Незважаючи на те, що дехто намагається піаритися на перекрученні фактів з цього питання, хочу нагадати всім, що земля є власністю громади області, і облрада нічого ні в кого не вилучила, а для ефективного використання ділянки сьогодні передала її від однієї комунальної установи – іншій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спірна земельна ділянка під кардіоцентром належить саме обласній, а не міській раді, - Іван Мунтян (ОНОВЛЕНО)

 Депутати крайового парламенту внесли зміни до:  Комплексної програми профілактики правопорушень на 2017 – 2019 роки, Комплексної програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернівецької області на 2016 – 2020 роки, Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Чернівецької області на 2018 - 2021 роки, Комплексної програми з охорони навколишнього середовища «Екологія» у Чернівецькій області на 2019 – 2021 роки, Регіональної програми розвитку комунального підприємства «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад» на 2019 – 2021 роки, Регіональної програми забезпечення інформаційних потреб населення області, відзначення свят державного, регіонального, місцевого значення та здійснення представницьких, інших заходів на 2016-2020 роки. 

Учасники пленарного засідання Чернівецької обласної ради розглянули стан виконання у 2018 оці Регіональної обласної програми «Вчитель» на 2013-2022 роки, Регіональної програми «Буковинські студії VII» (археологія, історія та культура Буковини (1359-1940 р.р.) на 2017 – 2019 роки, Комплексної програми розвитку культури на 2017 – 2019 роки, Регіональної програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Чернівецькій області на 2017 – 2020 роки.

Депутати обласної ради заслухали інформацію щодо реагування на депутатські звернення до центральних органів виконавчої влади та депутатські запити, внесені на попередніх сесіях обласної ради, розглянули низку інших важливих питань щодо забезпечення життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області.
 
Засідання сесії пройшло дуже організовано, конструктивно, депутати неодноразово надавали змогу висловитися представникам громад. А відзначення наших поважних видатних краян грамотами і відзнаками обласної ради додало цьому дню урочистості і святковості!
1