Виправдовування чоловіка нардепа Оксани Продан не переконали Бурбака

Виправдовування чоловіка нардепа Оксани Продан не переконали Бурбака

11.01.2017, 00:59

Народний депутат України Максим Бурбак закликав міського голову Чернівців Олексія Каспрука оголосити 2017 рік "роком ремонту доріг у місті Чернівці".

Про це нардеп сьогодні написав на своїй Facebook-сторінці.



"Прочитав сьогодні виправдовування чоловіка нардепа Оксани Продан, власника фракції "рідне місто" в Чернівецькій міськраді з приводу неголосування за укладання кредитної угоди з Європейським банком реконструкції і розвитку на закупівлю нових тролейбусів для міста. Аргументація слабенька. Але бідкається малий, що мало грошей дали на ремонти доріг в місті. Тобто чернівчани не достойні їздити на нових сучасних тролейбусах, поки не зремонтовані основні магістралі в Чернівцях. Хочу йому нагадати, що бюджетна децентралізація започаткована урядом Арсенія Яценюка, дозволила у 2015 році закомулювати додатково понад 190 млн гривень на рахунках міста. І всі депутати, включаючи і зрадників і розшукуваних з його фракції, не могли майже 5 місяців ці гроші розподілити. А чому ж тоді не збільшили фінансування ремонту доріг? Бо хотіли все розподілити по своїм округам, щоб потім було з чого піаритись. Але то вже минуле. Наразі, за інформацією Голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука, у місті залишок вільних коштів 209 млн гривень. Тому, публічно звертаюсь до голови Чернівецької міськради Олексія Каспрука оголосити 2017 рік "Роком ремонту доріг в Чернівцях" та виділити 100 млн гривень на цю програму! А за рік і дороги відремонтуємо, і усунемо основну перешкоду для фракції запроданців в питанні підтримки надій чернівчан на комфортне пересування сучасним транспортом нашим містом. Городяни це підтримують. Чи як завжди поганому танцюристу щось заважатиме? Хоча місцеві депутати знову можуть не підтримати цю ініціативу. Адже автівки є майже у кожного. 

P.S. Щиро радий за ті міста, які підтримали програму оновлення рухомого складу у співпраці з ЄБРР . Мають гідних депутатів та ще й на нових тролейбусах їздимуть", - написав М. Бурбак.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Продан никогда не делал бедных ещё беднее. А Бурбак делал. И Яценюк сделал, и весь Навозный Фронт сделал пенсионеров ещё более бедными и больными. Нищих ещё более нищими. Вот почему я ненавижу и презираю этих ублюдков из Навозного Фронта.

Навозный Фронт это сборище лгунов, подонков и мразей.

 

avatar

В чем разница между Проданом и Бурбаком?

11 січня 2017 00:32

Совет Продану.Чтоб стереть кулявлобную нечесть нужно больше правды про мародёров.Кроме ТВ канала проминь,нужно ещё интернет сайт проминь такой себе BUKLIKS.К примеру про пашинского,ведь пистолет с которого ранили прохожего был подарен титульным врагом УКРАИНЫ авакяном"аваковым".Многим будет интересно узнать про мега зашифрованый роман чорновол и тетерука,про геращенка скрытого педофила ну и так по списку.

avatar

КУЛУАР

11 січня 2017 10:28

Максим. А що Фіщук вже отримав відкат із 400 міліонів Добробуту? От  віддаси борги місту то і дороги будуть і нові тролейбуси. Досить злодієві кричати - держи злодія.

avatar

Чернівчанин

11 січня 2017 13:08

продан обосрался.  остаеться писать коментарии против бурбака? все города купили тролейбусы, только в черновцах фирташ запретил месным регионалам голосовать. кто проиграл? ведь продан ездит на новом джипе за 100 т.дол. а черновчане в старых тролейбусах.  проиграли горожане 

avatar

депо

11 січня 2017 17:23

Неудачный троллинг.  Или ты настолько тупой,что думаешь о читателях что они такие же тупые как ты...но ты явно пернул в лужу 

avatar

до дупло

11 січня 2017 23:49

Продан молодец! Не даёт говно бурбаковско-яценюковскому загнать город в долги

avatar

11 січня 2017 23:50

бурбак мудак

avatar

студенТ

12 січня 2017 10:17