Викладача кафедри військової підготовки одного з чернівецьких вишів затримали під час отримання хабара

Викладача кафедри військової підготовки одного з чернівецьких вишів затримали під час отримання хабара

13.03.2019, 17:39

Протиправну діяльність задокументували працівники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області спільно з територіальним підрозділом Департаменту захисту економіки НПУ. Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

 Сьогодні, 13-го березня правоохоронці затримали викладача кафедри військової підготовки одного з чернівецьких вишів під час отримання ним неправомірної вигоди.

 За півтори тисячі доларів США 53-річний чернівчанин мав домовитися зі службовими особами військкомату та лікарської комісії і таким чином вирішити питання про непроходження військової служби у Збройних силах України.

 За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 27 (Види співучасників) та частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

 Затриманому загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1