Виграли Чернівці, виграла Буковина!

Виграли Чернівці, виграла Буковина!

29.05.2013, 15:35

 Проведенням Чемпіонату світу з мотокросу  на мотоциклах з колясками задоволені  всі

 Про це кажуть, як організатори, так і учасники Чемпіонату. На таку кількість учасників організатори не сподівалися ? змагатися у Чернівці приїхали 33 екіпажі із 15 країн світу, а подивитися на спортивне видовище прийшло близько 10 тисяч людей.

Переможець змагань Етьєн БАКС (Нідерланди) поділився своїми враженнями про Чемпіонат світу з мотокросу в Чернівцях:

? Хочу подякувати нашій команді, спонсорам та організаторам. Це була дуже хороша гонка. 8 тижнів тому у мене була досить серйозна травма і ми зовсім не очікували, що на чернівецькій трасі переможемо. Ми дуже задоволені та  щасливі. Чернівецька траса – справді цікава, складна, живописна, достойна проведення найвідповідальніших змагань з мотокросу та й організація заходу була на чудовому рівні.

? Ми очікували, що покажемо хороші результати на чернівецькій трасі, незважаючи на погодні умови, які ускладнювали заїзди. Нам сподобалося, що люди тут дуже гостинні, дівчата гарні, однак дороги не найкращі, ? поділилися враженнями мотокросмени із Франції Валентин ЖИРО та Ніколас МУССЕТ.

У свою чергу, спортсмен із Великої Британії Бретт УІЛКІНСОН зауважив, що на змаганнях з мотокросу в Чернівцях він показав чи не найкращі результати у своїй спортивній кар’єрі:

? У мене дуже гарні враження, на чернівецькому етапі Чемпіонату світу з мотокросу я показав одні із найкращих результатів у своєму житті. Найбільше сподобалися мені люди. Чернівецькі фанати мотоспорту дуже тепло нас прийняли, вони галасували, нас підтримували.

Найкращі враження про організацію та проведення українського етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками 18-19 травня у Чернівцях склалися і у журналістів,  глядачів із інших регіонів України, а також із-закордону.

? Реєстрація ЗМІ та видача перепусток проходила в приміщенні прес-центру, що знаходиться на самій трасі, а у самому прес-центрі був wi-fi з вільним доступом. Це дуже зручно ? зауважують чеські журналісти  Йосеф ХЕЙНАЛ та Барбара ПАПЕЗОВА.

? Організація – просто чудова, – каже Володимир, вболівальник із Росії. – От неодноразово приїзджаємо із друзями на міжнародний мотокрос у Чернівці, так тут є все, що потрібно, все зручно, прямо в місті. Поїсти, попити, відпочити можна без проблем, туалетів багато, сервіс – без зауважень. В інших місцях такого немає.

? Мені сподобалося, що ціни на квитки були знижені до 30 грн., адже доволі часто  багато людей відмовляються платити гроші, щоб потрапити на змагання. Часто я сам не їду на змагання якщо ціни високі, а 30 грн. – не такі вже й великі гроші. Тим паче, що ще й сервіс на відповідному рівні пропонується, ? сказав шанувальник мотокросу Іван з Рівного.

Поки фанати мотоспорту намагаються відійти від шаленого драйву та адреналіну отриманого на змаганнях, що відбулися 18-19 травня на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос», Асоціація «Техноспорт» та Буковинська Партнерська Агенція готуються до проведення у Чернівцях наступних змагань всеукраїнського та світового рівня, а саме  Чемпіонату України з автокросу 8-9 червня, а також  чергового Чемпіонату світу з  мотокросу у класі МХ3 (мотоцикл із об’ємом двигуна 650 куб.см.) 21-22 липня.

Можна стверджувати, що Чернівці стараннями організаторів та за підтримки городян перетворюються на столицю світового мотоспорту.

 Прес-офіс Чемпіонату світу з Мотокросу у Чернівцях

1