Вижницького депутата-сутенера, який влаштував бордель у сауні, на 1 рік і 6 місяців позбавили волі

Вижницького депутата-сутенера, який влаштував бордель у сауні, на 1 рік і 6 місяців позбавили волі

23.02.2015, 14:10

Вижницький районний суд Чернівецької області підтримав позицію прокуратури та визнав  винним мешканця Буковини у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 302 КК України (утворення місць розпусти і звідництво).

Чоловік у власній сауні заробляв гроші на сексуальних втіхах. Зокрема, підшукував  повій для надання оплачуваних сексуальних  послуг клієнтам та пропонував для інтимних зустрічей власну сауну.

За скоєні злочини звіднику суд призначив міру покарання  до 1 року 6 місяців позбавлення волі.  Однак,  на підставі ст. 75 КК України його звільнено від відбування призначеного покарання терміном на один рік.  

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

Нагадаємо, послуги дівчат коштували від 200 до 400 гривень за годину. 

 Працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області, було задокументовано злочинну діяльність 53-річного мешканця Вижницького району, який організував бордель.

Чоловік, який, до речі, є депутатом однієї із міських рад, у власній сауні заробляв гроші на сексуальних втіхах. І згодом дружні клієнтські стосунки переросли у комерційні. Достеменно відомо, що до такого роду діяльності він залучав чотирьох місцевих мешканок віком від 20-ти до 25-ти років. "Жриць кохання" чоловік за винагороду зводив із охочими позабавлятися у сауні. В середньому, послуги дівчат коштували від 200 до 400 гривень за годину, повідомляє Магнолія-ТВ з посиланням на прес-службу УМВС України в Чернівецькій області. Чоловікові було оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302 (Утворення місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження було направлено до суду. Згідно з повідомленням, буковинцю загрожувало покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

1