Вижницькі «батьківщинівці» попрацювали «посланцями Святого Миколая»

Вижницькі «батьківщинівці» попрацювали «посланцями Святого Миколая»

21.12.2014, 17:45

Привітання дітей Вижниччини з Днем Святого Миколая стало для районної парторганізації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» традицією.  Та якщо раніше партійці вітали діток, обділених батьківською любов’ю, з обмеженими фізичними можливостями, з малозабезпечених родин, то цьогоріч  адресатами цих привітань стали також діти й онуки учасників АТО. У селах Банилів та Іспас «батьківщинівці» вручили діткам солодкі подарунки, м’які іграшки, блокноти, ручки. З дітьми і їх родинами спілкувалися голова райпарторганізації Олена Акришора, члени бюро районної «Батьківщини» Ніна Семирозум, Василина Бойко, депутати районної ради  В.Андрюк, Г.Сидоряк, Д.Никифоряк, В.Кукош (який також привіз подарунки у багатодітні родини с. Берегомет), міської ради Наталія Вятковська, приватний підприємець О.Білак.

Дітки раділи, а взаємні побажання здоров’я і найголовніше – миру – звучали як від доброчинців, так і від родин дітей.  Про це повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

1


КОМЕНТАРІ (2)

(видалено адміном) ПІАрники вже (видалено адміном)! ГАНЬБА!

циганва циганвою!!!! а та (видалено адміном) "(видалено адміном)" мілярди (видалено адміном) для доці (видалено адміном) та себе

(видалено адміном) ПІАРні !

avatar

буковинці

21 грудня 2014 16:36

Видно, що опоненти "Батьківщини" два слова без мату зв'язати не можуть) Бідні, бідні заздрісники...

avatar

Яринка

21 грудня 2014 18:32