Поки депутати чубилися Борець за їхніми спинами тишком умикнув  «Вифлеємський вогонь миру»

Поки депутати чубилися Борець за їхніми спинами тишком умикнув «Вифлеємський вогонь миру»

21.12.2012, 22:33

Чернівецькі пластуни почали передачу «Вифлеємського вогню миру» пізніше за своїх колег у Галичині. Очевидно, просто чекали сесії Чернівецької обласної ради. Тим більше, що вогонь крайовому наміснику та голові облради вручала пластунка-співробітниця прес-служби прокуратури. Натомість у Галичині пластуни передавали вогонь міським головам.



Проте навіть «Вифлеємський вогонь миру» не запобіг сьогоднішній бійці у сесійній залі обласної ради. Хоча, можливо, саме він врятував від звільнення директорку «Букініста» Марину Лібанову.

Як повідомили «Ч» у Станиці Чернівці Національної скаутської організації України «Пласт», вогонь миру, який пластуни привезли з Відня, з 19 грудня перебуває у Чернівцях. 23 грудня запланована його передача чернівецьким церквам (римо-католицькій, греко-католицькій та УПЦ КП), а також лікарням і дитячим будинкам. Анонсована раніше передача вогню скаутам Молдови не відбудеться через погодні умови.

Пластуни Галичини передали «Вифлеємський вогонь миру» міським головам ще у день Святого Миколая, 19 грудня. Мер Львова Андрій Садовий прийняв вогонь у львівській ратуші, зазначивши, що відразу після того, як у його кабінеті з’явився Вогонь із Вифлеєму, «стало тепліше, адже особлива Божа ласка до нас приходить із тим Вогнем, який зігріває наші душі».


Львівські пластуни передали вогонь миру міському голові Андрію Садовому

А мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус разом з пластунами взяв участь у вуличній акції передачі вогню поруч з колишньою ратушею, в якій зараз перебуває краєзнавчий музей.


Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус разом з пластунами взяв участь в акції передачі вогню

Як відомо, у Чернівцях уже майже два роки немає законного міського голови.

Джерело: Місто Ч

1


КОМЕНТАРІ (2)

йой.. як негарно робити перепости з сайту "міста Ч", з моєї статті.

avatar

Join

24 грудня 2012 21:40

йой.. як негарно робити перепости з сайту "міста Ч".. опускатись до такої чорнухи. я був про ваш ресурс кращої думки

avatar

Join

24 грудня 2012 21:41