Виділення 'золотої' землі під садівництво може бути 'схемою' крадіжки депутатів і чиновників, в яку втягують простих людей - Чернівецький міський голова

Виділення "золотої" землі під садівництво може бути "схемою" крадіжки депутатів і чиновників, в яку втягують простих людей - Чернівецький міський голова

12.11.2019, 10:21

Депутати Чернівецької міської ради виділили безкоштовно у власність 12 соток під садівництво на перехресті Я. Мудрого (М. Тореза) та Енергетичної.

Про це повідомив Чернівецький міський голова. 

  "Не знаю, яка буде там поживна цінність яблук, але магазин там точно буде. Дуууууже "золота"земля... Якщо помилився, вибачусь... Тим, хто має право, запропонуємо землю в іншому місці ДЛЯ САДІВНИЦТВА або допоможемо грошима... А от красти, втягувати людей в схеми депутатів і окремих "чиновників" не дозволю!" - пообіцяв міський голова. 

Як повідомив сайт https://times.cv.ua/, чи не вперше за мерства Каспрука, сесія відбулась без його участі під головуванням секретаря міськради Василя Продана.

За півтора сесійних дня депутати міськради розглянули питання трьох сесій, – серпневої, вересневої та жовтневої.  Під головуванням мера таку кількість питань розглядали більше 12 сесійних засідань.

1