Більшість громадських організацій, на вимогу яких було скликано Буковинське Віче'2013, проігнорували мітинг на захист Євроінтеграції

Більшість громадських організацій, на вимогу яких було скликано Буковинське Віче'2013, проігнорували мітинг на захист Євроінтеграції

23.11.2013, 02:28

3 листопада понад 10 тисяч учасників Буковинського віча-2013 підтримали євроінтеграційний курс України. Згідно з офіційною інформацією, ініціаторами віча стали майже сотня громадських організацій краю. Натомість сьогоднішній мітинг на Центральній площі Чернівців представники цих громадських організацій практично проігнорували. І зробили це саме в той момент, коли демонстрація євроінтеграційних прагнень буковинців є особливо актуальною. Бо, погодьтеся, одна справа говорити про євроінтеграцію, кли їй нічого не загрожує і зовсім інша тепер, коли влада оголосила про призупиення цього процесу. Коли, як не в такі моменти, має сказати своє вагоме слово громадянське суспільство  та його найактивніші представники? У натовпі були помічені лідери громадських організацій Михайло Павлюк, Ігор Баб'юк, Андрій Гев'юк, Ігор Гаврада, Олексій Колесніков, підписи яких є під відповідним зверенням, яким скористалася влада. Можливо, був ше хтось. Але очевидно, що далеко не всі, хто лише кілька тижні тому так натхненно ратував за євроінтеграцію. 

Публікуємо перелік громадських організацій, на вимогу яких було скликано Буковинське Віче'2013. (Колаж - сайт Місто Ч). 

1


КОМЕНТАРІ (8)

Ну і що? Навіщо це друкувати? Опозиція обісралася, ніхто нікого не примушував, підписували б до сих пір. Це дуже вдала акція влади, яка нарешті показала, що вона влада, а в опозиції - невдахи, лузери й дебіли. Шкода, що Юра Чорней там само

avatar

пєтя

06 листопада 2013 07:40

А ДЕ НАПИСАНО, ЩО В ЧЕРНІВЦЯХ НА ЦЕНТРАЛЬНІЙ ПЛОЩІ БУДЕ ВІЧЕ ??? ПАПІЄВ ВСІХ ОБМАНУВ, НАПИСАВ У ЗВЕРНЕННІ, ЩОБ ПІДТРИМАТИ ЗАХОДИ, А ЯКІ НЕ НАПИСАВ. А ПІД ПІДТРИМАННЯМ ЗАХОДІВ МОЖНА РОБИТИ ВСЕ, ЩО ЗАХОЧЕШ, ХОЧ ОПОЗИЦІЮ ВІШАТИ НА ПЛОЩІ. ТЕПЕР ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОПРАВДОВУЮТЬСЯ. ДУМАТИ ТРЕБА НАПЕРЕД. АЛЕ ЦЕ НЕ ГОЛОВНЕ. МЕНІ НЕ ДАЛИ СЛОВО, ТОМУ Я ОГОЛОШУЮ ПАПІЄВУ ВІЙНУ І ПЕРЕХОДЖУ В КОНСТРУКТИВНУ  ОПОЗИЦІЮ.

avatar

Михайлішин

06 листопада 2013 09:11

Буковинське ВІче-
Європа кличе !
Папієв пір"я,
У с..ку тиче.

Влада тріумфує,
Народ бідує.
Його, як завжди,
ніхто не чує.

Прийдем в Європу,
Ми без піт-стопу.
Назло кацапу,
Ми зміним мапу.

avatar

Микола Віршотрус

06 листопада 2013 10:05

Це що правда, що у нас стільки ГО ? Чим вони займаються ? Це якби кожна з організацій вирішила одне актуальне для громади питання в рік . так в місті мав бути рай. А на так це просто дармоїди , котрі хочуть показати свою липову значущість.

avatar

Пі..

07 листопада 2013 09:48

А що тобі заважає займатись актуальними питаннями громади?

Вони не твій хліб їдять, зроби краще.

avatar

До Пі... раса

07 листопада 2013 20:02

Вже набридли ці матеріали без підпису автора. Але дуже нагадує повчання "безкорисного" праведника Петрика Кобевка.

Лишіть цю вашу комуняцьку практику всім вішати ярлики та давати оцінки.

avatar

Цвік

23 листопада 2013 15:28

Цікаво і хто з вищеперелічених так званих керовників громадських організацій видав такі висновки?, мабуть вчора тільки себе і бачив на мітингу і своїх поплічників по грантовикористанню і як зтакими людьми іти в ЄС?

avatar

Володимир

23 листопада 2013 21:08

А ви, пане Чорнею, не подумали, що громадські організації не хочуть мати нічого спільного з вашими (твоїми) бурбаками, монтянами, федоруками і т.д?

avatar

активіст

23 листопада 2013 21:49