«Волонтери за Батьківщину» з Чернівців відправили смачний вантаж бійцям на Схід України

«Волонтери за Батьківщину» з Чернівців відправили смачний вантаж бійцям на Схід України

13.08.2018, 10:59

«Волонтери за Батьківщину» з Чернівців відправили смачний вантаж бійцям на Схід України. Як повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина», харчі збирали і готували разом з вірянами церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ.

Волонтери, перебуваючи на постійному зв’язку з бійцями, знають найнагальніші потреби на передовій. Цього разу закупили картоплі, буряка, моркви. Клініка «Наш зір» пожертвувала для доброї справи 5 тис. грн – на ці кошти закупили підчеревину, яку закоптив староста церкви. Ще  кошти передав заробітчанин Едуард Руснак з Італії. На 400 грн від активістки Наталі Харини закупили свіжих калачів. Також передали бійцям супи швидкого приготування «мівіна», вареники, консервовану квасолю, два відерця варення, 40 блоків цигарок.

«Ми молимося за наших вояків, - каже волонтерка Лідія Гаїна. – Але молитва пуста, якщо вона без справ. Тож ми за труди бійців, які стоять за Україну і в спеку, і в дощ, і під кулями, ми також трудимося. А «заряджає» нас на цю працю капелан, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці о. Василь Гасинець».

Смачний вантаж доставлений бійцям на Луганському напрямку.

1