Волонтерів з Німеччини, Фінляндії, різних областей України, які прибирають єврейське кладовище, дивує байдужість чернівецької влади

Волонтерів з Німеччини, Фінляндії, різних областей України, які прибирають єврейське кладовище, дивує байдужість чернівецької влади

29.07.2015, 16:33

Упродовж двох тижнів волонтери з Німеччини, Фінляндії  та з різних областей України впорядковують єврейське кладовище у Чернівцях. Європейці були неприємно здивовані байдужістю місцевої влади.

Проект триває уже не перший рік. Кожного літа волонтери прибирають якусь частину кладовища. Координатор проекту в Україні Л. Тимченко розповіла журналістам телеканалу ТВА про проблемами та складнощі їхнього завдання.

 Перш за все це ігнорування з боку місцевих чиновників. Волонтери вимушені були чекати  тиждень на комунальну техніку. Але закордонні гості вже тут не вперше, тому взяли деякі інструменти з собою. Попри це вони розповідають, що їм подобається Україна, подобається місто, вони поважають право країни на самовизначення і виступають проти агресії.

Група добровольців працює на кладовищі з ранку і до обіду. Ввечері на них чекають екскурсії та розваги.

Джерело: ТВА

1


КОМЕНТАРІ (2)

Вже заколибали ті волонтери щороу прибирають а толку ніякого((((

avatar

Сергій

29 липня 2015 15:30

Дебил ты, если ты такой умный, чего не пойдёшь и поможешь тем, людям, которые приезжают хрен знает откуда и убирают, они делают ту работу, которые вы все должны делать, а не пиздеть как ты!!!

avatar

Simon

21 квітня 2016 22:23