Володимир Єленєв замінить Ігоря Незборецького на посаді головного медика Чернівців (ОНОВЛЕНО)

Володимир Єленєв замінить Ігоря Незборецького на посаді головного медика Чернівців (ОНОВЛЕНО)

10.01.2020, 15:51

Директора Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира Єленєва обрали новим керівником управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров'я Чернівецької міської ради.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідне рішення ухвалили сьогодні, 10 січня, на засіданні конкурсної комісії у міськраді.

Нагадаємо, кадровий конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я міськради оголосили в листопаді 2019 року.

Крім Володимира Єленєва, на посаду претендував лікар-стоматолог Тарас Татарин. Його залишили у кадровому резерві.

«Результату конкурсу ще не бачив, однак у нас триває судовий процес щодо цієї посади з колишнім начальником управління охорони здоров’я міської ради Ігорем Незборецьким. Будемо радитись, приймати рішення», – каже мер Олексій Каспрук.

Нвагадаємо, сьогодні, 10 січня, у Чернівецькій ОДА також заплановано проведення конкурсів на заміщення двох ключових вакантних посад, про це йдеться у відповідних розпорядженнях Сергія Осачука, голови Чернівецької облдержадміністрації від 26. 12. 2019 року.  Зокрема, конкурс оголошено на зайняття вакантної посади державної служби категорії "Б" - керівника апарату Чернівецької обласної державної адміністрації.

Також, згідно з розпорядженням, 10 січня заплановано проведення конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії "Б" - директора Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.  

Як повідомили ІА АСС у "будинку з левами", конкурси на заміщення посад уже розпочалися. Наразі закінчився перший етап - тестування і має розпочатися другий. На кожну керівну посаду претендують троє кандидатів. Результати конкурсів оголосять після завершення. 

Нагадаємо, що однією з претенденток на посаду директора Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА є Надія Періус, яка обіймає посаду заступниці директорки обласного департаменту освіти і науки.

Водночас попередній керівник управління медобслуговування Ігор Незборецький судиться з міською радою щодо свого поновлення на посаді керівника оновленого управління,  - пише UA: Буковина

Нагадаємо, у квітні депутати міської ради ліквідували управління охорони здоров’я. У листопаді мер підписав розпорядження про звільнення Ігоря Незборецького з посади керівника управління, тоді ж оголосили конкурс на посаду керівника новоствореного органу – управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров'я міської ради.

Джерело: molbuk.ua,  http://acc.cv.ua/ та https://suspilne.media/

1