Воля та свобода вплетені в ДНК нації назажди, - Юлія Тимошенко з нагоди Дня Незалежності

Воля та свобода вплетені в ДНК нації назажди, - Юлія Тимошенко з нагоди Дня Незалежності

24.08.2016, 12:00

Дорогі співвітчизники!

25 років сьогодні нашій рідній, незалежній новій Україні… Велика дата і знаменна дата!

Якби тоді, 24 серпня 1991 року, хтось сказав, що скоро нам належить пройти через дві революції, втратити Крим, а чверть власного століття Україна відзначатиме в стані війни та військової агресії - то навряд чи хтось би повірив…

Іншого майбутнього ми чекали для себе і для країни. Але ми ні на хвилину не сумнівалися і не сумніваємося в нашому виборі. Ні тоді, ні сьогодні. Бо Україна може бути тільки незалежною, вільною та сильною!

Сьогодні на Сході нашої країни палає війна. Гинуть кращі сини та доньки України, захищаючи рідну землю від ворога. Вклоняємося їм, пишаємося ними. Адже саме завдяки їхній звитязі Україна отримала хребет! Отримала силу і ґарт. Ми вибороли свою незалежність. Вона не дісталася нам просто так… Потом, кров’ю і безсмертним подвигом будувалася наша держава. І нехай тепер кожен ворог затямить: ніколи і нікому не вдасться поставити нас на коліна! Україна сталася! Україна є! Україна буде!

Двадцять п’ять років – це, певною мірою, умовна дата. Бо серцями і душами, норовом та традиціями ми завжди були вільні. І в пору Київської Русі, і в часи Мазепи, і на початку ХХ століття на українській землі жив вільний і гордий народ – народ України. Воля та свобода вплетені в ДНК нації назавжди! Квітуча і мальовнича зовні і тверда як криця за характером – така наша Україна!

Дорогі співвітчизники! Я щиро вітаю Вас із Днем незалежності! Бажаю Вам здоров’я, щастя, достатку в родинах, і найголовніше – миру! Миру всій Україні, кожній оселі, кожній людині!

Ми обов’язково переможемо, обов’язково здолаємо ворога! Бо ми ТАКІ!

“І на оновленій землі Врага не буде, супостата, А буде син і буде мати, І будуть люди на землі!”…

Зі святом! Слава Україні!

Юлія Тимошенко

1


КОМЕНТАРІ (3)

Юля - лідер нації, її захисник. Дякуємо і Вас вітаємо!

avatar

С офія

24 серпня 2016 16:47

Юля - кончена жулька корупціонерка і злодійка!

avatar

С офія

24 серпня 2016 16:54

А якщо не українець, чи українка то також щось, кудись вплетено ?

avatar

???

25 серпня 2016 09:22