Воякам, у яких за рішенням суду вилучать бронежилети, куплять нові за кошти міського бюджету

Воякам, у яких за рішенням суду вилучать бронежилети, куплять нові за кошти міського бюджету

08.12.2014, 22:03

Як вже повідомлялося, нещодавно спеціальна комісія, до складу якої увійшли секретар міськради Ярослав Кушнірик та депутат міськради Володимир Бешлей, відправилася у Запорізьку область, де разом з правоохоронцями мають вилучити неякісні бронежилети.

Серед окремих активістів та небайдужої громадськості почали виникати невдоволення і обурення, мовляв, тепер бійці взагалі залишаться без захисту. Однак по обіді прес-служба міської ради поширила повідомлення про те, що мер Чернівців Олексій Каспрук доручив фінансовому управлінню винести на розгляд сесії міської ради рішення щодо повторного виділення коштів  (350 тис. гривень) для придбання необхідного обмундирування військовим.

Зазначимо, що депутати вирішуватимуть питання забезпечення вояків бронежилетами тільки у тому випадку, якщо цього не зможе зробити Міністерство оборони (до оборонного відомства направлене відповідне звернення – ред.).

До слова. Кошти, які за рішенням суду можуть бути повернуті приватним підприємцем, що поставив неякісні бронежилети, також планують спрямувати на допомогу військовослужбовцям, які несуть службу в зоні АТО.

Матеріл з сайту chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (1)

хто відповів вже? скільки валянтйоров вже в СІЗО?

avatar

цікаво

08 грудня 2014 20:14