Воякам-буковинцям у зоні АТО благодійники передали матеріально-технічні засоби та екіпірування ще на чверть мільйона

Воякам-буковинцям у зоні АТО благодійники передали матеріально-технічні засоби та екіпірування ще на чверть мільйона

20.07.2014, 23:35

Представники ВГО «Ніхто Крім Нас» в Чернівецькій області спільно з керівництвом страхового посередника Старлайф –Іваном Українцевим та Іллею Сафаровим  в період з 15 по 18 липня 2014року здійснили поїздку до наших буковинців, які проходять службу в зоні АТО на Луганщині. На місці було здійснено передачу матеріально-технічних засобів та екіпірування на загальну суму 270 000 грн., яку повністю профінансував страховий посередник Старлайф. Про це BukNews повідомили у прес-службі ВГО «НІХТО КРІМ НАС» в Чернівецькій області.

    Особливу подяку хотілося б висловити одному з приватних підприємців Павлу Крепаку - військовому запасу, який зміг організувати навколо себе небайдужих до долі нашої держави буковинців, які на протязі останнього часу надали значну матеріальну підтримку буковинським підрозділам в зоні АТО (військова форма, тактичне спорядження, продукти харчування, бензогенератори, бензопили тощо). Разом з нами прибули до Чернівців у короткотривалу відпустку наші бійці, щоб трохи набратися сил та відволіктися від буденної військової роботи.

     Не дивлячись на потужну  проведену роботу по підтримці Збройних Сил України  ми і надалі будемо працювати в цьому напрямку, адже там служать сини нашого краю , які стоять на сторожі суверенітету нашої держави і щодня ризикують своїм життям задля його збереження.

Представники ВГО «Ніхто Крім Нас» в Чернівецькій області також відвідали членів організації, які отримали контузію та поранення під час військових операцій АТО в Чернівецькому військовому шпиталі – де вони будуть проходити лікування та реабілітацію.

    Ми також будемо вимагати від всіх органів державної влади належного ставлення та відповідного забезпечення, як соціального так і матеріального всіх військовослужбовців.

СЛАВА УКРАЇНІ .СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ

РАЗОМ МИ СИЛА.

НІХТО КРІМ НАС.

1