Власенко заперечив союз депутатів від 'Батьківщини' із 'запроданцями' у міській раді

Власенко заперечив союз депутатів від "Батьківщини" із "запроданцями" у міській раді

30.05.2017, 17:33

Про це під час прес-конференції у Чернівцях заявив народний депутат України, голова комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко. 

Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua

Журналісти запитали народного депутата від ВО "Батьківщина"  про реванш запроданівсько-фірташівсько-регіональної більшості в Чернівецькій міській раді, про який говорять окремі політики, до якої нібито приєдналися також депутати його політичної сили.

- Голосування депутатів від партії "Батьківщина" у Чернівецькій міській раді відбуваються згідно з політичною позицією нашої партії. Це якщо ми говоримо про політичні питання. Якщо у вас є приклади протилежного, будь ласка, я готовий їх вислухати. Друге, якщо хтось вирішив, що підвищення тарифів на комунальні перевезення у місті Чернівці є неправильним і проголосував так само, як "Батьківщина", то питайте у них, чому вони так голосують. Ми так голосуємо, тому що це наша ідеологічна позиція. Мені невідомо, чи відбувася у вас реванш, чи не відбувся. Я не настільки глибоко знаю політичну ситуацію Буковини.

Наведу інший приклад, коли я виступав проти закону про спецконфіскацію, мені деякі хлопчики, в тому числі з "Народного Фронту" розказували, що я захищаю Януковича, ви агенти Кремля. Знаєте, після того, що Янукович творив з нашим лідером Юлією Тимошенко, після того, що Янукович творив зі мною особисто,  хочу подивитися особисто в очі тому, хто мені скаже, що я друг Януковича. Я йому все роз'ясню і тоді використаю слова, які я не можу використовувати на прес-конференції. 

Тому знаєте, коли замість практичної роботи починають кидатися гаслами, хто не знами, той ворог - це звичайна маніпуляція. Але я не знаю, яка реально у вас ситуація по розкладу в чернівецькій міській раді. Можу чітко говорити про "Батьківщину". Ми ні в яких більшостях, меншостях... Наші депутати голосують виключно з політичною позицією нашої партії, згідно з тим. як ми бачимо, щоб було краще для мешканців Чернівців.  Якщо у вас є докази чогось іншого, то, будь ласка, я готовий їх почути. Роздруківочку голосувань за підвищення тарифів мені, будь ласка... 

1