Владислав Берковський вступив на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду

Владислав Берковський вступив на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду

01.07.2021, 10:34

Червень видався врожайним на події. Відбулися кадрові зміни, представники УКФ брали участь у культурних івентах, а також продовжували роботу над проведенням та фіналізацією конкурсних відборів.

14 червня Владислав Берковський вступив на посаду виконавчого директора УКФ

«Перед нами стоять амбітні завдання, тож сподіваюся на взаємну підтримку, допомогу і високий професіоналізм. Зі свого боку я націлений максимально сприяти розвитку діяльності Українського культурного фонду як в національному, так і світовому культурному просторі, готовий чути кожного з вас, тож відкритий до ідей та ініціатив. Впевнений, що разом та у тісній співпраці ми досягнемо поставлених цілей».

Лариса Мудрак, Голова Наглядової Ради Українського культурного фонду, склала повноваження «з огляду на ситуацію, що склалася та власну громадську позицію про самовідведення чинної Наглядової Ради Українського культурного фонду».

Нагадаємо, за 4 роки діяльності Український культурний фонд профінансував культурно-мистецьких проєктів на понад 100 млн доларів. 

30 червня стартував новий етап програми «Creative accelerator», що реалізується Українським культурним фондом у партнерстві з Британською радою в Україні. Упродовж трьох днів учасники - грантоотримувачі УКФ-2020 - навчатимуться за методологією Creative Enterprise Programme, розробленою Британською Радою спільно з британською агенцією з інновацій Nesta.

Опубліковано новий реєстр

Вже опубліковані подані заявки на програму «Розвиток кінопроєкту». Повний перелік дивіться за посиланням

Про що розповідали наші представники на івентах

  • Разом з з European Business Association говорили про можливості співпраці.
  • Розвиток культури та діджиталізація - головна тема виступу Анастасії Павлової на онлайн Метчмейкінгу для креативних індустрій та IT.
  • Анастасія Чорній на першому міжнародному освітньому форумі зі сталого розвитку розповідала про реалізацію цілей сталого розвитку через культуру.
  • За 4 роки діяльності Український культурний фонд профінансував культурно-мистецьких проєктів на понад 100 млн доларів. Про УКФ та прогрес культури дізнавайтеся з виступу Тетяни Лишневець на Форумі Via Carpatia 2021. А в Одесі на музичній конференції Odesa Music Conference Тетяна говорила про можливості та умови отримання державних грантів.
  • Юлія Сисоєва в межах Професійної програми X Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» поділилася результатами роботи аналітичного відділу на дискусії «Культура і дані: хто та навіщо досліджує».
1