Влада звітує про великий врожай зернових. Хліб подорожчав.

Влада звітує про великий врожай зернових. Хліб подорожчав.

14.08.2012, 16:52

За іронією долі ці дві новини зявилися одночасно. 

У понеділок на селекторній прес-конференції начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Олексюк інформував журналістів краю про хід жнивної кампанії в області. 


 «Про позитивну тенденцію у розвитку сільського господарства краю свідчать результати збору ранніх зернових культур всіма категоріями господарств. Так, на полях загальною площею 70,3 тис. га намолочено 256 тис. тонн збіжжя, що на 35 тис. тонн більше минулорічного показника. Цього року середня врожайність по області становить 36 ц/га проти 32,6 ц/га у 2011 році, – зазначив Микола Олексюк. – Найбільш організовано провели жнива господарства Сокирянського, Новоселицького, Хотинського та Кельменецького районів». Найбільші валові збори зерна отримали у районах: Заставнівському – 43,9 тис. тонн, Кіцманському – 36,7 тис. тонн та Кельменецькому – 36,2 тис. тонн, а найвища врожайність зернових - від 36 ц/га до 40 ц/га – в господарствах Глибоцького, Новоселицького, Кіцманського, Хотинського, Кельменецького та Сокирянського районів.

Ввечері цього ж понеділка  у магазинах чернівчан чекали нові ціни на хліб. І що ж з тих звітів?  

1


КОМЕНТАРІ (1)

При поганих комуняках хліб коштував 16 копійок. Давайте ще продамо землю олігархам, і будемо їсти хліб з полови. Прийшов час повернути державу народу України.

avatar

Чернівчанин

14 серпня 2012 12:22