Влада знайшла спосіб, як повернути Лібанову

Влада знайшла спосіб, як повернути Лібанову

13.03.2013, 13:44

Інститути громадянського суспільства можуть внести кандидатури на посаду керівника «Буковинської книги». 

Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації оголосило конкурс на визначення кандидатури на посаду генерального директора обласного комунального підприємства «Буковинська книга». Зазначається, зокрема, що кандидатів для участі у конкурсі можуть пропонувати інститути громадянського суспільства, творчі спілки і асоціації, національно-культурні товариства тощо. Також претендентам пропонується представити концепцію або бізнес-план розвитку підприємства «Буковинська книга». Кандидатура переможця конкурсного відбору буде внесена на розгляд комісій і сесії обласної ради.

Управління повідомляє, що пропозиції щодо участі у конкурсному відборі подаються за адресою: м. Чернівці, вул. Грушевського, 1, управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації, кадрова служба, каб. 312, тел. 55-26-74.

Також управлінням пропонується громадським організаціям надавати пропозиції щодо складу конкурсної комісії з визначення кандидатури на посаду генерального директора обласного комунального підприємства «Буковинська книга» за тел. 55-37-94 або на E-mail: [email protected] до 19 березня ц.р.

1


КОМЕНТАРІ (4)

От бачите, а ви боялись...!

avatar

автору

13 березня 2013 10:18

Логічно виходить, що ні концепції, ні бізнес-плану, про який чиновники говорили під час реорганізації немає. То куди ЙДЕ підприємство без статуту, концепції?

avatar

Обіцяної концепції та бізнес-плану "Буковинської книги" так і немає?

13 березня 2013 11:50

Если нет концепции развития предприятия, нет бизнес-плана, то какого спрашивается начинать эту так называемую реорганизацию! Год Галыць кричал, что все у них есть, и концепция и грандиозные планы! Сейчас делают себе лицо!

avatar

Чернівчанин

13 березня 2013 12:25

"Також претендентам пропонується представити концепцію або бізнес-план розвитку підприємства «Буковинська книга»"... Чернівецькі чиновники втратили і лице, і прости Господи, розум. Яка ж це реорганізація, якщо самі, чиновник, нічого не можуть запропонувати, крім звільнення Лібанової, яка нормально справлялася із "Букіністом". Тепер "Буковинська книга" стане як наші буковинські дороги... з такими реорганізаторами.

avatar

Тарас

13 березня 2013 21:36