Влада радить замість квітів на Перше вересня — підтримати військо

Влада радить замість квітів на Перше вересня — підтримати військо

30.08.2014, 16:01

Буковинців закликали не витрачати гроші на квіти школярам на свято Першого дзвоника, натомість використати заощаджені кошти на підтримку українських військовослужбовців. Про це йдеться у зверненні в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Олени Вериги, повідомляє прес-служба ОДА.

"Цього року День знань вся країна зустрічає в складних умовах. Потрібно чітко усвідомлювати, що Збройним силам України необхідна підтримка та допомога від усього суспільства.

Я звертаюсь до педагогічних колективів усіх навчальних закладів області з проханням запропонувати батькам та батьківським громадам відмовитися цього року від купівлі квітів до свята Першого дзвоника, натомість використати заощаджені кошти на підтримку українських військовослужбовців.

Пропоную ініціювати збори коштів на допомогу Збройним силам України та долучитися до організації заходів та благодійних акцій у навчальних закладах області.

Інформацію про перебіг збору коштів можна надавати Координаційному центру з надання матеріально-технічної допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції у східних регіонах країни, при Чернівецькій облдержадміністрації (332 каб., тел. 066 826 10 36) або "Волонтерському руху Буковини" при Чернівецькій міській раді (109 каб., тел. 050 784 93 36)".

1