Влада пропонує перетворити вулицю Шиллера на суцільний літній майданчик. Опозиція підозрює її в заангажованості на користь конкретних підприємців

Влада пропонує перетворити вулицю Шиллера на суцільний літній майданчик. Опозиція підозрює її в заангажованості на користь конкретних підприємців

26.03.2013, 21:03

Звичку чинної чернівецької міської ради допомагати підприємцям вирішувати їхні проблеми можба було б вітати, якби допомога ця не була вибірковою. Та ще й не робилася часто на шкоду усім іншим мешканцям міста. Саме до такої категорії допомоги депутат місради Олексій Каспрук відніс ініціативу щодо перетворення вулиці Шіллера на суцільний літній майданчик. Рух транспорту тут буде припинено, натомість на вулиці розташують літні кафе. Підтримати цю пропозицію депутатам запропонують вже найближчої сесії. За словами Олексія Каспрука, дуже добре, якщо весь історичний центр Чернівців колись вдасться перетворити на суцільну пішохідну зону. Але вирішувати це питання слід комплексно, а не перекриваючи одну вулицю на догоду комерційним інтересам кількох підприємців. Адже саме ця вулиця, переконаний Олексій Каспрук, дуже часто є єдиною транспортною артерією, якою городяни можуть скористатися під час проведення святкових заходів у місті. Коли інші проїзди просто перекрито. Тож чи варто створювати незручності для більшості мешканців міста, щоб догодити кільком з них, питання, вочевидь, риторичне.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Тепер ясно чого там часто можна побачити Михайлішина з Проданом, які п"ють каву в одній кав'ярень. Хлопці хочуть віддячити Гені Федоряку за гарне частування.

avatar

Чернівчанин

26 березня 2013 17:14

хай ставлять літні кафе перед левами. там і місця багато, і людей нема. і рух транспорту перекрито) треба Сєврюкову ідею закинути, хай свою "Чашку" розвиває))). до речі, ще пару місяців і під кафе божна буде за недорого викупити у журналіста квартиру колишнього обкому сдпу(о) 

avatar

Іванка

26 березня 2013 17:16

"Опозиція підозрює її в заангажованості " - задолбали со своими подозрениями!!!! что никто о каспруке и бурбаке ничего не подозревает?? сколько можно лаять по сторонам - сделайте дело а не языком чешите - сколько новых депутатов в верховной раде от черновицой опозиции?? что они инициировали?сделали? как ничего не делали так и ничего не будут длать - продвигают свой бизнес и на всех других наплевать, и это относится не только к опозиции - а так же и к провласной патии

avatar

Вова

26 березня 2013 17:29

Ще раз прочитайте "Вову". За характером коментарів зразу ж видно  "братію пахана" - сленг, тон, глибина і спосіб подачі ідей тощо.

avatar

Михайло

27 березня 2013 09:54

А почему нас не спросили? Я так понял, что нужно готовить наши подъезды под туалеты. И обоссут драмтеатр вокруг. Европейский город, и придурок европейский секретарь.

 

avatar

Житель улицы Шиллера

27 березня 2013 12:15