Віват футбол, віват чемпіони і призери

Віват футбол, віват чемпіони і призери

23.12.2018, 23:40

  Здається, доречним є той факт, що цьогоріч за підсумками чемпіонату району з футболу – у першій та другій групах відбулось вшанування за участю всіх команд переможців та призерів в одному місці, а саме у актовій залі Глибоцького ліцею. Власне то стало поверненням до старої доброї традиції.

  Щодо сьогоднішнього зібрання, то воно розпочалось під звуки Державного Гімну України, а відтак ведучий (заступник голови районної федерації футболу Микола Лях) запросив до вітального слова голову Чернівецької обласної федерації футболу Василя Орлецького. Він, зокрема зазначив, що Глибоцька федерація на чолі з Іваном Павлюком є однією із кращих на Буковині, а чемпіонат району проводиться на доволі високому рівні як за організованістю, так і майстерністю футболістів.

  Першими для нагородження на сцену запросили кращих арбітрів, серед яких і авторитетні суддівські «зубри» Дмитро Мігай та Петро Мешак.

  Звісно, за ними почергово свої нагороди отримали найрезультативніші бомбардири, гравці в усіх номінаціях у обох групах. Опісля настала черга і команд призерів та переможців. У їх числі «бронзові» футбольні клуби Михайлівки, «срібні» - Тереблече і Глибоки, а також «золоті» - Коровії та Волоки. Доречи, гравці ФК «Коровія» провели весь Чемпіонат без жовтих та червоних карток, а волочани виграли найвищий титул змагань втретє поспіль.  Додамо, що не залишились без відповідних відзнак і тренери, президенти та меценати ФК, голови територіальних громад – команд призерів та переможців, зокрема Глибоки - Григорій Ванзуряк, Тереблече - Валерій Сака, Коровії – Юрій Продан, Волоки – Валентин Глопіна.

  І на останок ще один приємний штрих: учасників зібрання гарними піснями щиро вітали юні виконавці Павлик Мокану та Вероніка Габор, танцювальна група «Небесне сяйво» під керівництвом Домніки Шови.

Васили Гейніш

1