Віце-губернатор Буковини Галиць заперечує, що його охороняють бійці внутрішніх військ

Віце-губернатор Буковини Галиць заперечує, що його охороняють бійці внутрішніх військ

23.12.2013, 19:57

Перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць прокоментував інформацію народного депутата України Максима Бурбака про те, що засідання фракції ПР охороняють бійці внутрішніх військ.

- Красиво, влучно, дошкульно - правда? Особливо для тих, хто не в темі. - написав на своїй сторінці у ФБ Георгій Галиць. - Але насправді Бурбак - послуговуючись його ж таки сленгом - жжот. 

Бо на цих фотографіях працівники охорони "будинку з левами" зображені біля входу до зали засідань на третьому поверсі (к.301). А засідання фракції ПР відбувалося сьогодні у залі селекторних нарад (к.418). Це інший поверх, інше крило будинку.

Так маленька неправда породжує породжує великі сумніви щодо всього іншого, сказаного народним депутатом України Максимом Бурбаком.

Народний депутат України Максим Бурбак написав у ФБ:

- Сьогодні присутній на сесії Чернівецької облради. Був щиро здивований тим, що засідання фракції ПР охороняють бійці внутрішніх військ. Цікаво, їх охороняють від побиття чи побоюються, що як щурі розбіжуться. Папієв жжот.

1


КОМЕНТАРІ (2)

ГАЛИЦЬ! ВИ НЕПОРЯДНА ЛЮДИНА! НЕПОРЯДНА НАВІТЬ ПО ВІДНОШЕННЮ СВОЇХ ОДНОПАРТІЙЦІВ. КОТРІ, В СВОЮ ЧЕРГУ, НАПЕВНЕ ЗРОБЛЯТЬ ВИСНОВКИ.

avatar

Революйіонер

23 грудня 2013 21:42

Ні, не зроблять. Там усі такі ж.

avatar

Ivan

24 грудня 2013 07:39