Вітання до 9 травня від Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» та народного депутата України Григорія Тіміша

Вітання до 9 травня від Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» та народного депутата України Григорія Тіміша

08.05.2015, 20:32

Свято 9 травня для кожного з нас просякнуте сумом і щастям, радістю великої Перемоги та гіркотою страшних реалій тієї війни.

Дорогі ветерани, учасники тих подій, 70 років тому Ви відстоювали нашу незалежність та ваше право на життя, зробили все для того, щоб ми ніколи не чули гуркоту обстрілів чи гарматних вибухів, ніколи більше не були уярмленими, й не вважали себе чужими у власній країні. Ви зробили все, аби дітки думали, що в батьків рубці від народження, аби у дівчат не краялось серце, проводжаючи коханих на фронт, аби жінки, залишались слабкою статтю, а не брали до рук автомати, аби імена героїв не блукали братськими могилами, аби сестри плакали від щастя, а не від похоронок, аби матері не сивіли передчасно… аби ми жили так, як нам захочеться, а не так, як нам дозволять. Ви перемогли. Ціною власного здоров’я…власного життя…Перемогли.

На жаль, сьогодні нам знову доводиться боротися за право жити у своїй країні, на своїй Богом даній землі, відстоювати наше право на незалежність, право на власний вибір, на власну історію. І ми зробимо усе для того, аби Ваша самопожертва не була марною, аби Ваші імена жили вічно, аби захистити Вашу спадщину, аби слава нашої України не жевріла на вогнищі історії, а прогриміла на увесь світ, а її народ так і залишився нескореним.

Допоки в наших серцях живе пам’ять про Ваші подвиги, допоки у нас є Герої – ми непереможні.

Ніщо не забуте, ніхто не забутий…

Зі святом, дорогі ветерани! Слава Україні!

1


КОМЕНТАРІ (2)

Оцю плямбу я вже колись бачив, тоді був зрадник Ющенко... Переживем і цього...

avatar

Чернівчанин

08 травня 2015 21:30

Не обижайте удар.Это посладний гоД сусчествования фиртавшеского удара

avatar

БАЙ БАЙ

09 травня 2015 22:46