Віталій Ткачук: 'Свято Кохання- це свято почуття, про яке ми розповідаємо в своїх піснях'

Віталій Ткачук: "Свято Кохання- це свято почуття, про яке ми розповідаємо в своїх піснях"

15.02.2012, 20:20

День святого Валентина багатий на події, як в особистому житті кожного із нас, так і в світському житті загалом. Портал Geometria.ru відвідав багато закладів поринувши в атмосферу свята.В одному з яких, а саме у «Віденській кав’ярні», ми зустріли співаючого депутата Чернівецької обласної ради Віталія Ткачука, який проводив час зі своєю дівчиною. Навіть в такий момент, Віталій погодився відповісти нам на декілька запитань:

Geometria: З чим для Вас асоціюється День Св. Валентина?
Віталій Ткачук: День св. Валентина – день усіх закоханих, це чудова нагода поділитись з коханою людиною своїми почуттями. Сьогодні особливий день, адже чудеса творяться на небесах! Таке свято – прекрасний момент, щоб освідчитись у коханні, дати поштовх новим стосункам, або надати нових барв старим почуттям. Подарунок в такий день грає не останню, проте і не найважливішу роль, бо тут головне щирість. Коли людина говорить, або робить щось від щирого серця – це одразу помітно!
У «день святого Валентина» закохані вітають один одного. Немає нічого поганого в тому, щоб привітати дорогу людину. День Святого Валентина - відмінний привід сказати про свої почуття. І не важливо, чи є Ви парою або Ваші почуття все ще є таємницею для коханого - у цей день слова любові якомога актуальні й важливі.

Це свято того, про що ми співаємо в своїх піснях: кохання, щирість, тепло, взаємність, добро.

Geometria: Який ваш рецепт святкування?
Віталій Ткачук: Однозначного рецепту немає. Тут важливо проявити себе, і ідеальною можна назвати ситуацію, коли закохані спільними зусиллями намагаються створити для себе в цей день максимально романтичну атмосферу, відступити від щоденних проблем, поринути у хороші спільні спогади, нагадати одне одному про те, як ви кохаєте.
Як на мене, цей день найкраще провести поряд з коханою людиною, пари повинні бути в цей день разом. Ось і ми вирішили його відсвяткувати в романтичній атмосфері, яку створила для своїх відвідувачів «Віденська кав’ярня».

Geometria: Що побажаєте в цей день вашим шанувальникам?
Віталій Ткачук: Св. Валентин пожертвував собою, для того щоб закохані могли бути разом, тому я хочу побажати вам перш за все щирості у стосунках, великого та світлого кохання і не бійтесь говорити, про свої почуття, адже в іншому разі вони можуть бути ніколи не почутими.

Всім можна побажати одного: щоб їх почуття стало справжнім, у кого його ще немає, щоб зародилось, а у кого є, щоб ніжність і добро, які вони зараз дарують своїм половинкам, ніколи не вичерпалися, а кохана людина дійсно виявився супутником на все життя.

І хай оберігає Вас і Вашу любов Св. Валентин!

Джерело: geometria.ru



КОМЕНТАРІ (2)

Рожя б-ть шо той надутий  шарик! тушка продажна скоро Вам пи-ць!!!!!!!!

avatar

Петя

18 лютого 2012 22:11

Якщо немаєш твердих переконань в житті, то зрадиш і цю дівчину. Так що нехай бідаха тікає від тебе чимдуж не озираючись))))

avatar

До тушки

21 лютого 2012 10:39