Віталій Ткачук продовжує щодня зустрічатись з чернівчанами

Віталій Ткачук продовжує щодня зустрічатись з чернівчанами

18.05.2014, 01:24

Кандидат на посаду Чернівецького міського голови Віталій Ткачук щодня проводить зустрічі з городянами. Про це повідомялє прес-служба депутата Чернівецької обласної ради Віталій Ткачук.

«Кожного дня я намагаюсь поспілкуватись з якомога більшою кількістю виборців. Зустрічі проводжу з освітянами, працівниками закладів охорони здоров’я, ветеранами, підприємцями, студентами. Хочу наголосити, що спілкуючись з жителями міста, я постійно переконуюсь у тому, що найважливіші пункти моєї передвиборчої програми є надзвичайно актуальними для усіх чернівчан, незалежно від віку та роду діяльності, - говорить Віталій Ткачук. – Тому у разі перемоги, буду найперше ремонтувати дороги та тротуари, покращувати інфраструктуру Чернівців і забезпечувати соціальних захист усіх верств населення».

Такі зустрічі, як говорить Віталій Ткачук, допомагають йому окреслювати перші кроки роботи, у разі обрання міським головою Чернівців.

«Цікава річ, що є надзвичайно велика кількість проблем, які можна вирішити швидко та просто, перебуваючи на посаді міського голови. Але чомусь на це ніхто не звертав уваги і не переймався тим. Це вкотре засвідчує той факт, що влада має йти до людей, слухати чернівчан та не стояти осторонь їх проблем», - наголошує кандидат.

Підприємці «Калинівського ринку» з цікавістю вислухали його пропозиції щодо реформування ринку та позитивно відгукнулись на ті нововведення, які декларує Віталій Ткачук. Вони наголосили, що у його програмі є практичне вирішення тих питань, які роками накопичувались на базарі і на які ніхто ніколи не звертав увагу.

За його словами, надзвичайно важливо чути людей та дослуховуватись до їх слушних порад та зважати на їх прохання. «Саме такою і повинна бути влада – відкритою до громади, чуйною та уважною, а керівник міста – чесним, відвертим та щирим. Таким мером я готовий стати для Чернівців», - говорить Віталій Ткачук.

1


КОМЕНТАРІ (7)

Таке враження що серед всіх кандидатів працює лише Ткачук!

 

avatar

спостерігаю

17 травня 2014 23:27

В Ударі є скриті для всіх рейтинги, де Михайлішин на першому місці, Ткачук на другому, Каспрук на третьому, Коломієць на 4-му.

але головне що 30% не визначились, майже всі з шлейфом минулого, один Ткачук більш-менш без шлейфів, тому має всі шанси!

avatar

політолог

17 травня 2014 23:32

Гарно написав, скриті для всіх рейтинги ! Найбільш скритим в цих рейтингах є те, яку суму заплатять за публікацію "правильного" соцопитування , та хто цю брєдятіну опублікує ?

 

avatar

Політологу

18 травня 2014 00:31

Перестаньте розкручувати цього підараса. Це :

1 Педофіл

2 Регіонал

3 Син злодія

4 Сам злодій

5 Схожий на коня

avatar

петро

18 травня 2014 09:07

avatar

ну що ж ви пане Петре забулися додати ,що це продажна тушка , яка зрадила Батьківщину, завдяки якій

18 травня 2014 21:43

avatar

зрадила "Батьківщину", завдяки якій стала депутатом

18 травня 2014 21:45

До ПЕТРА

Влучно підмітив, як народ може чесно розібратись, якщо добра половина ПОЛІТИЧНІ ПРОСТИТУТКИ, та що гріха таїти Я такий самий...

avatar

Віталій Михайлішин

18 травня 2014 23:29