Віталій Ткачук пішов в люди…

Віталій Ткачук пішов в люди…

17.09.2012, 14:03

 Кандидат у народні депутати по 201-му мажоритарному округу (м.Чернівці) Віталій Ткачук почав зустрічатись із своїми виборцями. Цих вихідних він відвідав мешканців бульвару Героїв Сталінграду та жителів вулиці Ентузіастів. Кандидат у нардепи переконаний, що саме таким чином можна не лише більше дізнатись про проблеми громади, а й реально почати ці проблеми вирішувати, - повідомляє прес-служба кандидата у депутати.

«На таких невеличких зібраннях я відчуваю, що у людей потужна цікавість до молодих політиків, до нашої програми та діяльності. Чернівчанам цікаво з цим ми хочемо зайти до парламенту та які проблеми вирішувати там по факту», - говорить Віталій Ткачук. Приємно, говорить депутат обласної ради, що люди налаштовані позитивно, такі зустрічі тривають по кілька годин. «Люди запитують про все – починаючи від комунальних та житлових проблем, та завершуючи підняттям рівня життя, підвищенням пенсій, зарплат та інших питань, які потребують вирішення на законодавчому рівні». Як говорить Віталій Ткачук, йому відрадно, що до нього на зустрічі приходять як молодь так і чернівчани старшого покоління. «Відчуваю, що маю сильну підтримку не тільки з боку молоді, але й середнього покоління!»

 Подивитись як Віталій ткачук спілкується із чернівчанами та як проходять його зустрічі із виборцями можна подивитись за цим посиланням

 http://www.youtube.com/watch?v=A6n3b6tKiMo&feature=plcp

1


КОМЕНТАРІ (3)

А мені здавалося що кандидати ось так в народ не підуть! Не побоявся, похвально.
avatar

Василь

17 вересня 2012 09:25

Ось коли ці дітки підростуть і стануть виборцями от тоді хай і балотується цей кандидат

avatar

Зоя

18 вересня 2012 17:17

Ось коли ці дітки підростуть і стануть виборцями от тоді хай і балотується цей кандидат

avatar

Зоя

18 вересня 2012 17:18