Віталій Ткачук організував на Гравітоні концерт за участі гуртів, які нещодавно відзняли відеокліпи на його підтримку

Віталій Ткачук організував на Гравітоні концерт за участі гуртів, які нещодавно відзняли відеокліпи на його підтримку

11.09.2012, 04:38

Цієї неділі кандидат в народні депутати по 201-му мажоритарному округу Віталій Ткачук організував концерт на Гравітоні під назвою «Гравітон за Ткачука! Ткачук за Гравітон!» У концерті взяли участь гурти, які нещодавно відзняли відеокліпи на підтримку кандидата, а також інші талановиті молоді артисти. Зокрема, з невеликої імпровізованої сцени виступали гурти: Ak(en), Kort, Западный, Rayan, Dex, USP, Pro Expert та вже відомий за кліпом «Гравітон за Ткачука» М_16.

(Игорь SIA - ЗА ТКАЧУКА! Південно-Кільцева теж за Ткачука!:) Ще одна композиція в стилі хіп-хоп та кліп на підтримку кандидата)

Як говорить сам Віталій Ткачук, він цілком свідомо не запрошує на подібні концерти відомих українських чи російських виконавців. «Я не хочу привозити до Чернівців відомих зірок, які збиратимуть на концертах тисячі чернівчан. В мене інша мета Моя мета – розкривати таланти молодих виконавців нашого міста. Популярним артистам потрібно платити великі гроші за їх участь в подібних концертах. А кандидат в народні депутати, на мою думку, не повинен витрачати гроші на вже відомих артистів, а натомість за ці ж кошти має підтримувати молодих місцевих виконавців. Що, власне, я і роблю!», - говорить Ткачук.

Кандидат у народні депутати підкреслює, що у Чернівцях живе багато обдарованої і творчої молоді, а його програма спрямована саме на підтримку та популяризацію цих талантів в рідному місті. Прикметно, що концерт в неділю відвідали батьки, бабусі та дідусі молодих виконавців. Близькі родичі співаків були дуже вдячні Віталію Ткачуку за те, що він надав їх дітям таку чудову можливість продемонструвати свій талант широкому загалу, - повідомили BukNEWS в прес-службі Віталія Ткачука.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Дуже правильно що хоть хтось турбується про місцеві таланти.
avatar

Надя. Гравітон

11 вересня 2012 11:12

Игорь SIA ваще красавчик! хотелось бы еще работ увидеть с ним. Правильно делаешь! пооддерживай молодежь талантливую!

avatar

вах

12 вересня 2012 17:32

Ткачук  це грамотний піар!!!!!!!!!!!  розтаможку зняти хоче?  ............ він зробить а не розтаможку зніме! є така  персона  як Тариэл Шакрович Васадзе( - Народный депутат, владелец корпорации «УкрАвто»; главный игрок отечественного авторынка, контролирующий продажи автомобилей всех ценовых категорий: от «Таврии» до Maybach., (Списки  від партії регіонів № 36. Васадзе Тарієл)), який вже  багато років лобіює закон про розмитнення автомобілів...... тому ні  Ткачук ні  інші  особи не здатні нічого зробити...!!!!!!!!!!!! нехай Ткачуть  проходит в парламент і нехай щось робить для людей, але не потрібно обіцяти те, що йому не по силам виконати!!!!

avatar

ЫыЫЫыы

19 вересня 2012 16:02