Віталій Ткачук обіцяє потурбуватися про кожного підприємця «Калинівського ринку»

Віталій Ткачук обіцяє потурбуватися про кожного підприємця «Калинівського ринку»

27.08.2012, 23:42

Кандидат в народні депутати по 201 мажоритарному окрузі (м.Чернівці) Віталій Ткачук оголошує найважливіші проблеми, заради вирішення яких він балотується до Верховної Ради України. Діючий депутат обласної ради переконує, що усім капітальним будівлям на ринку потрібно видати свідоцтво на власність.

«І це лише перші кроки великих реформ, які варто розпочати в бізнесі. Мій обов’язок – зробити максимально комфортними умови праці усіх бізнесменів на Калинівському ринку. Саме ці люди – підприємці малої та середньої ланки, забезпечують місто грошима, саме завдяки їх важкій щоденній роботі надходять гроші до бюджету Чернівців. А тому я, як кандидат в народні депутати, обіцяю, що піклуватимусь про цих людей. - каже Віталій Ткачук. Я наполягаю, щоб усім некапітальним спорудам на території Калинівського ринку видали договори оренди землі з міською радою на 49 років». І ще одна ініціатива від Віталія Ткачука – відміна перевірок для підприємців, які сплатили фіксований та єдиний податок.

-          На найбільшому ринку Західної України підприємці мають працювати, а не думати весь час про перевірки. Упевнений, що якщо створити хороші та зручні умови ведення бізнесу, то ніхто не уникатиме сплати податків, а відповідно ніхто не приховуватиме своїх прибутків, - каже Віталій Ткачук.

Такі ініціативи кандидата в народні депутати вже знайшли своїх прихильників. Зокрема підприємці ринку, які ознайомились із такими ідеями кажуть, що це саме ті питання, які варті нагального термінового та оперативного вирішення. «До мене в приймальню звернулись підприємці Калинівського ринку, які наголосили, що проголошені мною ініціативи ніхто досі не порушував. Усі ми добре розуміємо чому, а тому я підкреслюю – бізнес варто стимулювати, а не утискати! Наше місто, наша область і держава, думаю, мають розвиватись саме таким шляхом – максимальної підтримки з боку влади малого та середнього бізнесу. Ці люди  які всупереч важким економічним ситуаціям та світовим кризам продовжують працювати та створювати нові робочі місця», - говорить Віталій Ткачук.

Про це повідомляє прес-служба Віталія Ткачука.

1


КОМЕНТАРІ (6)

молодим вєздє у нас дорога!

avatar

Так тримати

27 серпня 2012 18:31

А що? Поки старі пристосуванці спочивають на лаврах, себто ні фіга не роблять, Ткачук пропонує цілком логічні кроки. До речі, саме в цьому колись Зельоний, даруйте, Чесанов дорікав Федорукові. І ось вже рік нова влада захопила місто, але підприємцям як не давали в оренду землю під їх будками, так і не дають. То за що критикували Федорука? Виходить Михайлішин нічим не кращий. Давай, Віталька, роби те, про що ці два п...на тільки язиком мелять...

avatar

А що

27 серпня 2012 21:27

Все вірно, набридли вже ці надокучливі морди, потрібно їх змінювати новими, а ще краще молодими! У молодих завжди набагато більше енергії та бажання щось змінити, ніж в старих людей системи.
avatar

Дорін

28 серпня 2012 00:03

Цікаво, хто йому підказав цей правильний хід. Пані Чорна чи Еміль Павлюк? В принципі, даремно недооцінюють вплив розумних пропозицій на вибір людей. Опозиція сподівається тільк ина те, що вона проти влада. влада на силу, а до розуму людей ніхто не звертається. А тут конкретна пропозиція. Люди скучили за конкретикою. Їм набрид пустий піар - ми хороші, бо ми проти влади. Або ми хороші, бо ми влада. А людям як жилося погано, так і живеться. Треба конкретні кроки, конкретні пропозиції. Тут така є. От про що мають дискутувати кандидати - реально це зробити чи ні, як це зробити, а не казати - сам дурак.

avatar

Експерт

28 серпня 2012 14:01

Дуже хороший коментар! Все вірно, саме так і є! Жодний кандидат не пропонує хоть щось конкретне. Все побудовано на загальному лозунгу - добробут народу, за яким нічого не стоїть! Дуже правильні речі пропонуються ринку.
avatar

Експерту

28 серпня 2012 18:15

Ахахахахах)))) Ооо даа, смешноо. На счет молодого - он не самый молодой мажоритарник. КаГГГГтавый уже все пары испускает, дабы получить голоса XDD Вспомните мое слово, как калинка упадет, так и Черновцы поменяются на гопо-шансоньеровский город. И ни какой культуры. Ахах)

avatar

Ярик

14 вересня 2012 12:33